Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy lassan tíz éves kompakt leváltását tervezem, régóta olvasgatom a fórumot + különböző teszteket, annyiban biztos vagyok, hogy nekem milc kell, a keresőhöz pedig ragaszkodnék (ez tudom, nagyot dob az áron). A napokban megtapiztam az omd em10-et, amiről sok jót olvastam, viszont sajna kezdésnek ennyit nem tudnék rá szánni, mert nem tudom, mennyire fogok belemerülni.
    A téma elsősorban tájképek, természet, egy kis makró + kísérleti jelleggel éjszakai képek lennének (meg persze a szokásos családi albumba valók, de itt nem cél a tökéletesség).
    Találtam egy 12-13 ezer expós Panasonic G5-öt 55k-s irányárral, ez szerintetek elfogadható? (Sajnos az ebay nem játszik, mert paypal-inkompatibilis a kártyám, bár e téren is nyitott vagyok). Keret terén tudom nem pontos, de minimalizálni szeretnék, a váz árából látható, hogy mik a határok.
    Itt a fórumozók képei alapján hajlanék a manuálozásra, mert ugye a gomba nem mászik arrébb, ahogy jjeahh kolléga is bizonyíthatta :DDD , meg a hegyek sem, viszont szeretnék legalább egy af-es üveget is kezdésnek, itt mik a kilátások ár tekintetében, ha vázstabi miatt értelemszerűen nem feltétel a stabilizátor az obiban (itt akár kitobira is gondolok).
    Obik terén még annyi érdekelne, hogy utazózoom elfogadható áron jól látom, hogy nincs? Mivel szeretnék fényerős fixe(ke)t, abból van adapterezhető? (Esetleg tudtok írni példákat? :U ) Illetve hosszabb távon gondolkodva, van olcsóbb árfekvésű nagylátó m43-ra?

    Háát így elsőre ezek lennének :D .Köszönök minden segítséget!

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák