Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
Sziasztok! hűtő kérdésben írok ide :kellene egy a házba oldalt (kb 6-8 centis) ,meg hátúl kellene 8cm-es .
Vga-ra gigabyte 4670 erre is jólenne gyári helyett ,mert kicsit hangos és nem is hűt annyira jól.
+ a procira ,mert a héten meggalydúlt és 47fokos alapból cpu maga + 1,-es mag .a 2es mag rendben vagy naggyából jaigen cpu : x2 4600+ nincs húzvaEgy kis légáramlás kellene mert ez így nyáron nemlesz jó ha kigyúllad a ház:d
cpu-hoz még 1 dolog ha van olyan hűtő ami 2magos ,és 1 késöbbi phenom II -re is jólenne az előnyösebb lenne . várom az ajánlásokat .Max 15k-t szánnék összesen a Ventikre. -
Max_218
tag
válasz varsam #11100 üzenetére
"Mi az hogy két magos hűtő? Itt vmit félreértelmeztél, egyébként az X2-es procid is két magos."
Bocsi ha félreértelmezhetően írtam ,csak azt akartam mondani hogy everestben úgye mutatja a cpu 1.-es ,cpu2.-es mag hőfokát namost 1.-es mag bekapcsoláskor már 46fokos . 2.-es Mag 35-el kezd ezmég nagyon is jó . csak hogy a gyári venti iszonyat pörög . Ja igen és everest írja még magát a cpu-hő fokát azis 46 / Alaplap szintén pár órája levettem a ház oldalát de úgyanígy nemváltozott semmit a hőmérséklet.Pedig nincs is terhelve a gép most sem .És még egy kérdés , az előlapot hogytudom levenni a háznak ?
[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
válasz varsam #11104 üzenetére
Köszi Varsam a segítségedet Pattintani kellene a házamat megnéztem ,csak itt jön a bibi .mikor megvettük a gépet még volt Sulinetes cucc, namost ilyen nagyon gagyi házba adták . kb 2éve mikor cseréltem minden cuccot akkor tudták lekapni a boltba ahová vittem ,ottis néztek furán hogy miért ilyen a ház ,hát azért mert majdnem olyan volt a csavar mint a rajz szög .Nemtudák kicsavarozni fúrniuk kellett kész műtét lehetett.
És csak a ház egyik oldalán csinálták meg, az alaplap felölinél viszont nem ,úgyhogy még a vinyót sem tudom kiszedni mert nemférek oda a másik oldalhához ahol a másik csavar van .. lehet szétbontom nyárra . vga-t viszont kb 2hónapja vettem .Elöző elszállt kb 2 év használat útán.. -
Max_218
tag
Sziasztok ! kellene egy jobb hűtő a gyári helyett,erre a procira . AMD Athlon II X4 645, 3100 MHz (15.5 x 200).
Nagyon hangos ebben a melegben ,kézivezérléssel is ,porszivó hangja van ,már alapjáraton 65% 3125rpm. És nagyon melegszik ígyis.
-
Max_218
tag
válasz Max_218 #37155 üzenetére
+ a játékok,10-20perc útán ,elvieselhetetlenül laggolnak. a vinyó is 46fok, a proci miatt ,most raktam átt a gépen belűl ,de ígyis 65fok a proci ,+ a vinyó is 46 ennek köszönhetően ,esetleg a házba kellene 1-előre 1hátra várom a javaslatokat.mert nemlehet játszani,+ filmet néznisem.mert azis akad
-
Max_218
tag
COOLERMASTER N300 ,-házba jó vétel lenne procira( fx 3850) ,egy COOLERMASTER Hyper 212 EVO-hűtő?
beleférne ? -
Max_218
tag
Sziasztok!
Van egy hyper evo 212-es hűtőm,amit az fx8350-en használtam.
Ma jön az új gépem ami az alábbi:
Alaplap: gigabyteB450M DS3H
Proci: Ryzen 5 2600.A kérdésem az hogy a hűtőt hagyjam gyárin vagy rá tudom rakni a evo212-t.
Vagy vásárolnom kellene rá újat,ha igen akkor mit ajánlotok?Köszi előre is.
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Sikeresen felszereltem egy B450M DS3H alaplap társaságában egy Ryzen 5, 2600-ra ,Alpenföhn Ben Nevis Advanced RGB-s változatát.
Hőfokot mivel érdemes nézni játék közben? Radeon overlay csak a vga-hőfokot írja.
A másik kérdésem pedig hogy az rgb-led színeket hogyan tudom állítani?Alapból végig villogtatta az összes színt legelőször azóta pedig beállt kék világításra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Xbox One
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.