Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz elite.cs11 #82134 üzenetére
Nincs aki megállítsa őket
A Keyreative azóta jobbról előzött az olvadó stemmel A mai napig nem értem, hogyan ment ez át a QC-n.Amúgy ez akkor nem is javult, mert reddit postokat nézegetve amikor megjelent ez a keycap set akkor is banán shiftekre panaszkodtak az emberek.
Ez egy eléggé régi készlet, a javulást úgy értettem, hogy azóta (ezek akkor legyártott készletek, amik azóta a raktárban csücsülnek). Ötletem sincsen, hogy sikerült elrontaniuk a módosítókat, azokkal kapcsolatban náluk nem rémlik semmi más nyűg, ha normál dyesub kupakokról van szó.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Ispy
veterán
válasz elite.cs11 #82134 üzenetére
Azt hitted te leszel itt a Jani, mi?
Neked is jár valami kis ajándék.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- LOGITECH G815 LIGHTSYNC RGB GL Clicky US
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Eladó Razer Ornata Chroma billentyűzet!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet és Van Go -hoz is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest