Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz copass #71878 üzenetére
Elméletileg az One 3 alkalmaz valami szivacsot a PCB és a plate között, így sima kapcsolókkal is halkabbnak kéne lennie, mint a masszívan kongó One 2-nek.
De ha jól gondolom, akkor a stabilizátorokra nem fordítottak sok figyelmet gyárilag, rájuk férne egy kenés, bandaid mod, meg amit akartok.
Meg egy 80gr körüli rugó (~MX Black) a szóköz kapcsolóba.
De az nekem nem fér bele 80k-ért, hogy még utána kelljen igazítani egy billentyűzetnek, mert félkészen jön ki a gyárból.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Hegyirabló
veterán
válasz copass #71878 üzenetére
Ebben már van szivacs. Nyunyu korábbi tapasztalatai miatt nem is választottam a One 2-t, mert azt írta, hogy az aztán kong is rendesen.
#71879 nyunyu
Igen, jót. Azért ez is elég káoszos. Mindegy, megnéztem Youtubon hogyan kell factory resetet csinálni, és nem fogom piszkálni annyira a világítást, egy szín és kész.
Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
nyunyu
félisten
válasz copass #71883 üzenetére
GMMKmban összesen 1mm szivacs volt a PCB alatt, ezen felül csak a filcet tettem a PCB és a plate közé, valamint kifelejtettem a műanyag távtartó szegecseket, mert nem fértek el a filctől.
Mégsem kong a filc beépítés után.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
Molydeus
őstag
válasz copass #72040 üzenetére
Persze, szerintem is mindenképpen megéri a hotswap, de mivel nem volt szempont, megemlítettem.
A Keychrontól közvetlenül még kijön 41 körül egy hotswap ISO K8 fehér háttérvilágítással az utólag felcsavarozható alu keret nélkül. Ha a szállítási költség ennél is 26$, de lehet, hogy alatta lesz, csak nem olyan nehéz, mint egy Q.
M.
-
stellaz
veterán
válasz copass #72158 üzenetére
fogalmam sincsen, hogy fogom-e cserélgetni őket, még soha nem volt mecha billentyűzetem
Most kékkel jön (amúgy is ez volt akciós), nem játszom rajta szinte semennyit, csak gépelésre kell, ha jól tudom arra ez a legjobb, csak az a kérdés, hogy a család (vagy a kollégák) mennyire fognak utálni a hangja miatt.
Tegnap próbáltam egy cherry viola -val szerelt billentyűzetet, annak tetszett a gépelési érzete. Illetve egy másikat Jxian Blue kapcsolókkal, az sem volt rossz, bár kicsit zörgősebb, lötyögősebb volt az egész, nem tudom, hogy azonos márkából milyen lett volna.
Most egy logitech K220 -at használok, az is elég hangos egyébként
[ Szerkesztve ]
-
Molydeus
őstag
válasz copass #72327 üzenetére
Olvasgattam ezekről az 50 gr köröli rágcsálókról, de tartok tőle, hogy büntetlenül nem lehet akármeddig faragni a tömegből. Vékonyodhat a falvastagság, az meg a minőségérzetnek nem tesz jót. Pl. a CM-nek is vannak ultrakönnyű egerei lyukak nélkül, ott már nehezen hiszem, hogy kellően merev tud lenni.
A másik, hogy nem áltatom magam azzal, hogy számottevő javulást érnék el velük játékban vagy bármiben. Nekem bőven elég volt, hogy a D- -szal már nem jött elő a csuklóban az a fájdalom, ami egy-egy release végén előfordult a korábbi nehezebb egeremnél. Az azt megelőző filléres indukciós A4-gyel meg kb. soha.
Persze, ha szembejön egy 50gr-os, nyilván kipróbálnom majd.
Egy hasonlóan könnyű wirelessnek esetleg adnék egy esélyt, de pusztán a kényelem miatt egyelőre nehezen tudom megindokolni az árukat, annyira nem zavar a vezeték és pillekönnyű is, max az elvezetése nem ideális jelenleg, így, hogy átkerültek a fejes komponensek a jobboldalra a PC mellé.
M.
-
nagyúr
válasz copass #72327 üzenetére
Én hülyét kapok a könnyű egerektől. Régen is mindig olyan egeret választottama, mit meg lehetett tömni plusz súlyokkal. Számomra az ideális a ROG Spatha évek óta a maga 168 grammjával, vettem is belőle hármat, hogy legyen akkor is, ha kivezetik a gyártását.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz copass #72357 üzenetére
~15 éve napi 12-16 órában az elérhető legnehezebb egereket használom, ebből 2-4 óra játék, ami sok egerészést jelent, de sosem volt ilyen jellegű problémám szerencsére.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
arcitec
addikt
válasz copass #72359 üzenetére
Jó egérpadon siklik az egér mint a jégen. És ha nehezebb akár még könnyebben siklik csak tudd lelassítani. Léteznek olyan egérpadok, hogy szinte beletapad az egér. Nem is értem, azokat hogy gondolták, mint pl a feltekerhetőek.
Van 141gr , 101gr 121gr mind egyformán használom megfelelő padon.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
nyunyu
félisten
-
dqdb
nagyúr
válasz copass #72575 üzenetére
Igen, a gyári kenések többsége a jobb lett volna, ha nem kenik meg kategória, vagy a kenőanyag milyensége miatt, vagy a konzisztencia miatt.
Kevés a gyárilag jól megkent kapcsoló.
----
Ilyet sem láttam még, ahol a ház alsó része áttetsző PC és a teteje nem átlátszó.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ATI
senior tag
válasz copass #72959 üzenetére
#72959 copass
van mvi gagyi SA klónom, abban vannak ilyen hülyén a vágások. instabil picit.
drop mt3-nál nem emlékszem hogy lenne ilyen, de majd megnézem.Gondolkozom, hogy írok az eladónak. Nem igazán értem, mi értelme van a bevágásoknak, egyik gombon nincs, a másikon kicsi van, a harmadikon egy grand canyon.
-
Shev acm7
tag
válasz copass #73078 üzenetére
Nem az online játékteret akarom elsődlegesen meghódítani, de ezen kívül is van élet, amihez nagyon nem mindegy, hogy mit használ az ember - gondoltam ebben a szegmensben is lehet hasznos infó, tapasztalat, hogy lehetőség szerint ne szaladjak bele egy igénytelen hulladékba, vagy valami rövid élettartamú billentyűzetbe. Szerintem ez is igény.
-
dqdb
nagyúr
válasz copass #73448 üzenetére
Most miért, színvakoknak tökéletes ajánlat Dropnál majdnem az egész Marvel kínálatot elszúrták, a Black Panther kinézetre rendben van, kittingre már nem igazán, a többi pedig már kinézetre is eléggé meh. Ráadásul sikerült olyan színeket találni, hogy még keverni sem nagyon tudod a készleteket, hogy két rondából legyen két jól kinéző.
Másik PÁF díjas produktum, ilyen, amikor group buy runner csak a pénzre megy, és magasról tesz az egészre. És ez már látszódott az IC alapján, mégis sokan bedőltek.
-
dqdb
nagyúr
válasz copass #73454 üzenetére
Ha a módosítók felirata sárga lenne, mint a Shifteké, akkor nagyon pöpec lenne. Vagy ha az alfanumerikusok szövege lenne a sárga helyett a módosítók sötétvöröse, akkor egy nagyon pöpec alacsony kontrasztú készlet lenne, de így a kettő között ragadva szerintem nem az igazi, bár még mindig a második legszebb kupakkészlet a sorozatból. Persze ez erőteljesen szubjektív.
ATI: Linket kérhetek a keycap-ekhez?
[MT3 Susuwatari]
[MT3 Iron Man]
[MT3 Dasher]A legutolsónak létezik inverze is:
[MT3 Dancer][ Szerkesztve ]
-
-
-
dqdb
nagyúr
válasz copass #73877 üzenetére
A kínaiak az egyes alkatrészekre saját kifejezéseket használnak, amiket a gépi fordítók nem ismernek fel.
Zfrontier IC és GB oldalakon Google/Bing Translate mókás kifejezésekbe lehet belefutni. Az egyik legismertebb ezek közül a satellite shaft, ami a stabilizátort jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz copass #74023 üzenetére
Ez igaz, meg látom, hogy szét van moddolva a Vörösárkány, de Keychronból gondolom nincs gyári silent kapcsolós, így min. 25k marad a különbség a két bill. között silent csere után.
@ATI: köszönöm, észben tartom, ha kitalálom mit is akarok.
@all: rápörögtem a cserélhető, de legalább a harisnyázott kábelre. Félretéve a Kumarát (aminél ez nem igaz), van más ajánlott bill. 20k Ft körül, ami hotswapes, cserélhető/harisnyázott kábeles, TKM méretű, feltéve, ha mindegy a kiosztás?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
stellaz
veterán
válasz copass #74003 üzenetére
Lehet, hogy teljesen hülyeséget kérdezek, de az vajon mennyire járható út, hogy bitumenes zajcsökkentővel megkenem vékonyan a keycap belsejét?
A többieknek is köszönöm a válaszokat.
-
stellaz
veterán
válasz copass #74058 üzenetére
huh látom, hogy akkor ez a fejlesztés is könnyen válik egy végtelen történetté
Szerintem akkor marad, hogy a hangja ilyen, aztán ennyi, estére, meg sokat gépelni úgy is van otthon egy sculpt. Egy fehér szett pbt kupakot azért majd beszereznék hozzá egyszer valamikor, ha lenne direkt hozzá való. De nincs, úgyhogy nem is téma.
-
veterán
-
veterán
-
stellaz
veterán
válasz copass #74480 üzenetére
+ #74479 dqdb
az szép, nekem a klav.hu -n néha megvan a 200 feletti karakter sebesség pár percig, de az átlag sebesség az mondjuk 150 körül van átlagban (a gyakorló szövegben, full szövegben még tuti, hogy ennél is lassabb)Pont a napokban próbáltam egy mecha írógépet és azért az elég brutál, hosszú úton járnak a billentyűk, mozog a teteje is, stb. Azt nem is tudom, hogy a papír továbbítás az automatikus vagy manuális-e.
Ja, és javítani egy elgépelést, nem annyi, hogy delete, meg beszúrás, szóval érdemes volt elsőre jól leírni, amit akartál
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz copass #74481 üzenetére
30 másodperces teszten tudok 120 wpm-t hozni, egy percesen 100 wpm-et, de 80 wpm felett nagyon fárasztó fejben, azt tudom tartósan hozni.
Pontosítva tudnám, mert nagyon nincsen arra sem szükség, fejlesztőként egyre kevesebbet gépelek, és egyre többet tol alám az IDE kódkiegészítés formájában. Boilerplate részeknél sokszor elég a Tabot nyomkodni egy-egy komplett sorhoz, mert az AI kitalálja, hogy mit írnék le. Ha pedig dokumentációírásról van szó, akkor meg nem a gépelési sebesség a bottleneck, hanem bármi más az univerzumban
A pontos számra nem emlékszem, a videót anno bedobtam ide, ahol valaki ~150 wpm-mel gépel kupakok nélkül direktben a stemeken.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest