Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz Rent #89780 üzenetére

    Szomorú, hogy 1 év után kuka lett a billentyűzeted. A gyártó sem vállalt rá többet? Nekem anno a Logitech 2 évet adott a G910 Spark-ra, aminek lett is hibája kicsivel a 2. év lejárta előtt. Küldtek helyette egy Orion-t és megtarthattam a Spark-ot is.

    Én most vettem egy K100-ast.
    G910-et váltott. Ez 6 évet bírt a csere után. Gondolkodtam is, hogy ne vegyek e egy másikat belőle, de aztán találtam mást.
    A K100-ra 2 év gari van. És optomechanikus. Ma jött meg. Ha ezt előbb olvasom, lehet, hogy kérem rá a +3 év garit az eladótól. De úgy voltam vele, ha bedöglik két év után, akkor keresek valami mást. Megint. Azért bízom benne, hogy annyit legalább ki fog bírni, mint a második G910. Majd nem püfölöm :DDD
    Német kiosztás, de magyarul használom.
    Mivel néha németül is kell írnom, így a winben be van állítva a német is. Egy gyors ctrl+shift váltással át tudom állítani. Ez akkor is jön nagyon jól, ha egy-két szimbólum helyét nem ismerem és nem egyezik a német kiosztáséval. Így gyorsan megtalálom.

    Ha nem találom ezt, akkor vettem volna még egy G910-et. Már csak azért is, mert nem kellett volna állítgatnom a programot, csak kicserélni a régit az újra. Most konfigolhatok újra mindent. Viszont kényelmes ezen az újon gépelni. Egyelőre jónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák