Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Molydeus #79964 üzenetére

    Azért a teljesség érdekében érdemes hozzátenni, hogy valamiért ebben a videóban nulla hatása volt a tape mod-nak, más videókban sokkal jelentősebb volt a hangkülönbség, legalábbis emlékeim szerint és azok alapján amiket még korábban néztem. Szóval ezt is valszeg a konkrét applikáció válogatja (billentyűzet, hány réteg stb).

    De a PE sheet demonstrálására jó példa a linkelt vidi, bár a fenti "érvelés" valszeg vica-versa igaz, simán el tudom képzelni hogy egy másik billentyűzetben másik kapcsolóval már kevésbé lesz "drámai" a hatás (itt ugyebár kettőt prezentált, mindkettőben elég jelentős volt a hatás, de mindkettő alapból nagyon clacky billentyűzet volt pont, és elég erősen gépelt a gyerek).

    "Próbáltam én többféle csipesszel is, de mindig elnyúlt valahol a poron, hiába emeltem el alóla az alátétet először. Valószínűleg nem véletlenül lett ez mára PE."

    De hogy-hogy elnyúlt? Biztos hogy poront kaptál te? :D Nekem néha picit szakadt, ha nem megfelelő helyen kezdtem el leszedni (kvázi rétegek között kezdett szétválni, mert az alsó ragasztós "réteg" annyira tapadt), de aztán korrigáltam és nem volt gond. Nyúlni sosem nyúlt. :F

    "A multkori clicky agymenésem során rákérdeztem, hogy tudnának-e eladni egy Q8 PCB-t külön. Egyrészt az automata válasz után nem sokkal már jelentkezett is a francia support és megírták, hogy lehet."

    Ez mondjuk menő, bár azt nem teljesen értem miért jobb ez így mint kapcsolót cserélni? De király, hogy PCB-t is lehet venni tőlük, hasznos lehet ha valakinek ha elszaródna, aggódtam is picit amikor a Q1-et meglocsoltam sörrel hogy bekrepál a PCB és akkor kuka...

    #79965 Ereshkigal

    Aham, így már érthető. Az "igazi" taktilis kapcsolók akkor nem a te műfajod. A K2 féle Gateron Barna annyira gyengén taktilis, hogy kvázi már lineáris. Az újabb Keychron féle kapcsolókat nem próbáltam, de gyanítom az sme lehet sokkal jobb ilyen téren. Akkor a WS Silent Linear-ral érdemes próbálkozni :) Esetleg a Gateron Silent Brown, de az egy reszelősebb lötyögősebb és hangosabb kapcsoló lesz.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák