Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Ispy #78716 üzenetére

    A Cherry profilos GB-jokkal biztos jóval kisebb a kockázat, ezt sosem vitattam. De pl ott van a Drop, tényleg kihozhattak volna valami új profilt, amivel próbálkoznak, vállalnak némi kockázatot aztán vagy bejön vagy nem....de erre kihoztak egy cherry klónt más néven. Az ilyenektől vagyok csalódott, hogy lassan mindenféle elképzelhető szinkombinációra lesz egy szett, de kis túlzással csakis kizárólag cherry profil. Yayyyy

    Másrészt meg persze, a kupakgyártóknak csak pénzről szól a dolog, de a designerek hobbisták. Egy hobbista kezdeményezése miatt született meg a MT3 profil. Ugyanúgy várhatná az ember, hogy hasonszőrű hobbisták megpróbálnak kilépni a cherry profil-os mederből, de nem. Bár a dqdb által több posztban most elregélt történelemlecke alapján (ezúton is köszönet :R ) nagyjából értem, hogy miért van így. Hiába akarna valaki DSS profilt ha nincs rá kapacitás SP-nál. Meg hiába akarna valaki MDA profilt ha a Melgeek hülye. Nyilván a designerek is azzal dolgoznak akivel lehet haladni meg szót érteni, még ha nem is a szíve csücske a cherry profil teszem azt.

    #78717 Ispy
    "A keychron nem csak szín, hanem a forma és a layout miatt is kiesett, nálam sok sebből vérzik, nekem a vékonykávás házak tetszenek, ez az egyben minden gomb pici spacerrel."

    Ja, ez mondjuk akkor eleve szűkíti a piacot. De ez a preferencia eddig nem volt egyértelmű, szerintem. :) Ha most a színtől, kávától, pontos kiosztástól (illetve a kiosztás variálhatóságától eltekintünk) eltekintünk, nyilván olyanok maradnak mint anyagminőség, konfigurálhatóság, hang, gépelési érzet, amiben persze a hang is benne van. QK65 pl wireless is lehet, van 2 fajta gasket hozzá, egy teljes kit mindenféle szivaccsal, amit csak akarsz. Ehhez képest a Tofu sokkal inkább barebone, szó szerint. Ha nem érdekel a gasket mount meg hogy mennyire jól van implementálva, nem akarod szivaccsal kitömni, hang kapcsán is úgy vagy hogy úgyis clickly lesz és úgyis hangos meg a kapcsoló hangja hangja anynira domináns hogy a build hozzáadptt értéke mrá elhanyagolható, nem érdekel a wireless, ANSI PCB elég stb, akkor neked személy szerint lehet hogy nem éri meg jobban. De ez már egyéni preferencia meg igények, ettől mgé nem elsz kevésbé igaz amit áltláanosan írt neked, hogy ennyi pénzért meg nem sokkal többért általánosságban mondva vannak jobb opciók.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák