Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz [Prolixus] #68967 üzenetére

    @nakos121
    Könnyebb lenne a helyzet, ha vagy az átvilágításról vagy a magyar feliratokról le tudnál mondani. Előbbi esetén teljes kompatibilitással ott van házon belül a 3 féle ISO-HU PBT készlet: [link]
    Minőségben biztosan jobb, mint a CK530 festett lézerezett ABS-e (utóbbi nekem is van tudom milyen), valószínűleg a hangja is sokkal jobb lenne. Ezenkívül az az általános tapasztalat, hogy a nem átvilágítós, de világos alapszínű kupakok a monitor fényénél is könnyen olvashatók. Nálam pl. így néz ki a monitor+háttvilágítással:

    Ha pedig mindenképpen ragaszkodsz mindkettőhöz, akkor esetleg azt lehet még, hogy keresel egy szintén átvilágítós OEM profilos, ISO (nem feltétlenül magyar) támogatású készletet (akár a gyári keychron-t is jó lehet) és kombinálod a kettőt. Például a betűk, számok a CK-ról, a modok, F-sor, nav. cluster meg az újról. Ha újat keresel, az biztosan elvisz egy kis időt, és az eredmény sem 100%, hogy jó, mert a kupak készletek még azonos profil esetén is eltérhetnek némileg magasságban és tipográfiában is.
    A hibridre egy keychronos (K4) példa gyárival és sajáttal kombinálva: [link]

    M.

Új hozzászólás Aktív témák