Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Teasüti #66024 üzenetére

    Mivel adna hozzá többet az életemhez, ha mondjuk a laptop ami most gépelek műanyag helyett másik anyagot használna?
    Nos, ha az előttem lévő billentyűzetet használnád, amikor jönne a pár rage-et már túlélt az is esemény, akkor például egy begipszelt kézfejet :)

    Amúgy ha valamiért ilyesmi történne ezzel a billentyűzettel, és sérülne switch, akkor forrasztópáka, ha kupak, akkor másik készlet menne fel, ha a nyák, akkor menne be egy tartaléknyák. A szervizelhetőség adott, a gépelési élmény mellett a mechanikus billentyűzetek egyik fontos tulajdonsága (oké, a tartalék nyák extrém nem épített billentyűzetnél), bár egyes gamer gyártók megtesznek mindent ez ellen.

    az ugye műanyag, az olyan amilyen
    Műanyag és műanyag között is nagy különbségek tudnak lenni, még elvileg azonos alapanyag mellett is, mert sokszor keveréket használnak, valamint a fröccsöntés is rengeteget számít. Ahogyan alumínium és alumínium között is van minőségi különbség még azonos ötvözeten belül is, úgy azonos műanyagon belül is.

    ezeken nem kopik a felirat
    Ha festett-lézerezett a kupak, akkor idővel fog, mert lényegében festéken gépelsz, az időtartam a bőrödtől és a felületkezelés minőségétől függ. Ez az idő egyeseknél lehet pár hónap is, míg másoknál sok év.

    4nick8:Mi az a kék bill olyan mint egy Q1
    Mert az egy Q1.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák