Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz magyarc #63191 üzenetére

    Halkított taktilisből Gateron Brown, Aliaz, Kailh Box Silent Brown, Keebwerk Tacit és Zilent a lehetséges opciók listája a többiek által említett Outemu/Gazzew kapcsolókon felül.

    Nemrég mintha pont egy olyan hozzászólásodat olvastam volna ahol egy 50EUR-os banggood-os billentyűzetet teszteltek.
    Ez volt és úgy tűnik, hogy tényleg csak volt. Kizárólag ANSI-ban volt kapható, amíg kapható volt.

    Van olyan hely, ahonnan filcet, kapcsolót, szerszámot egyszerre egy csomagban egy vámolással meg tudnék rendelni?
    Ez a kiválasztott termékektől függ, hogy hol kaphatóak azok, mert amíg nagyon egyszerű majdnem mindent megtalálni egy helyen, addig tényleg mindent nehéz. Kinából KPrepublic, KPrepublic és KBDfans lehet ilyen, Európában a Keygem, valamint részleges találatra Candykeys és a Mykeyboard.

    Kínai beszerzésnél problémás lehet, hogy júliustól változnak a vámolás szabályai, így már nem biztos, hogy ideér onnan a cucc időben, és ha nem, akkor az új, még jelenleg ismeretlen szabályok szerint fogják kezelni.

    Létezik olyan TKL (ezek szerint műanyag plate-es) hot swap kapcsolós billentyűzet, ami eleve nem igényel filcet, vagy a garancia elvesztése nélkül lehet tenni bele?
    Létezik, csak sajnos nem az alap GMMK árkategóriájában, és nem úgy, hogy gondolsz egyet, bemész a boltba és megveszed. Azt a megjegyzést csak azért tettem hozzá, mert az utóbbi időben kezd a topikban eluralkodni a tömjünk ki mindent szivaccsal, filccel és szilikonnal mozgalom, mintha az lenne a megoldás mindenre. Sajnos nem, ez csak kényszermegoldás, a gyártóknak kellene értelmesen tervezniük és nem lenne probléma sem. Eleve egy olyan billentyűzetben, mint a high profile Redragon, ha acél helyett FR4 plate-et használnának (FR4=nyák alapanyag), ezzel a plate fémes hangja azonnal megszűnne és valószínűleg olcsóbb is lenne gyártani.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák