Új hozzászólás Aktív témák

  • cognac

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy milyen billentyűzetet vegyek. Sok-sok éve (talán 7-8) egy Genius KB-21s Scroll bill-t használok aminek az a baja hónapok óta, hogy nem tudom miért de billegnek a gombok, nehéz gépelni rajta, főleg ha nem középen találom el a gombot, még jobban akad olyankor. Kiszolgált szerintem, mert sokat írtam rajta, szerettem a plusz gombokat (már amelyiket lehetett használni), meg a görgő az isteni, sokat segít napi rendszerességgel, bár tudom alig van bill amin van ilyen görgő. :D Nem világít, így ennyi idő után szeretnék egy újat, de nem találok egyszerűen hónapok óta. Pár hete találkoztam a Redragon márkával neten, hát kb azonnal szerelem első látásra, főleg a Varuna Black. Nagyon szép nekem, sokat tud fényeffektekben (állítható az is, hogy mely gomb világítson és milyen színnel, ez nagyon bejön), elvileg mechanikus is, árban is most nagyon-nagyon kedvező, csak a legeslegnagyobb baja, hogy nem magyar! És az nálam az elsődleges szempont, a sok írás miatt. Ennél a márkánál úgy látom egyik se ilyen, pedig több modellje is tetszene. Kár, hogy rátaláltam, mert így csak bosszant és mérgelem rajta magam :( Hasonlót szeretnék keresni de semmit nem találtam, nem hogy az lenne a gond hogy melyiket is válasszam. :O Gyanítom a mechanikusságról le kell mondanom, valami jobb membrános is jó lenne akkor ha nincs más, és tudom az ár is szorít kicsit. Ha tudtok valami márkát és típust a figyelmembe ajánlani, megköszönném.

    1. Mekkora összeget szánsz rá? max 15 ezer, egyelőre.
    2. Használt szóba jöhet? Nem (ha meg is lehet még venni újonnan)
    3. Milyen billentyűzetet használsz most? Genius KB-21s Scroll
    4. Mire használnád a billentyűzetet? Többnyire gépelés/chat (jó lenne ha halk lenne emiatt), netezés, de játékra is (pl FPS...)
    5. Milyen típusú billentyűzetet keresel? Kipróbálnék egy mechanikust, de úgy érzem megint csak egy membrános lesz, mert nem is találok semmit ami jó lenne, és a hangjuk is nem tudom mennyire lenne hangos nekem, mert sokat írok...
    6. Van konkrét modell ami tetszik? Redragon Varuna Black és hasonlók
    7. Milyen kiosztást szeretnél? Magyar természetesen, meglegyenek az ékezetes gombok. Az ékezet nélküli írást el nem tudnám képzelni :(
    8. Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? Teljeset, numpad-dal. Fn gomb, vagy plusz extra hasznos gombok jó lenne rá, nem szükséges makrózható is. Átlagos magas gombos kellene, nem lapos mint a notikon. Csuklótámasz nem kell.
    9. Extra igények: Világítás legyen mindenképp, többféle színből lehessen válogatni, fényerő szabályozhatóság jó lenne, esetleg effektek is változtatható lenne az nagyon bejönne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák