Új hozzászólás Aktív témák

  • TomiLi

    addikt

    Egy kis szösszenet a nagyágyúk között:
    Logitech K310 - ilyen billentyűzetet vettem, egy napja használom, és nagyon tetszik.
    Eredetileg egy ISO kiosztású, rövidített mechanikus billentyűzetet szerettem volna (Corsair K65), de aztán az anyagiak, a türelmetlenség, és annak a ténynek a felismerése, hogy nem vagyok profi játékos, és nem tervezek regényt írni, arra ösztökélt, hogy jó lesz nekem valami alsó házas megoldás is.

    Logitech-et nagyon szeretm, pedig sokszor túlárazott, és vannak hibái is azért bőven.
    K360-am volt előtte, aminek a space, és a "ASDW" billentyűi megkoptak, kifényesedtek. Emelett kicsit hangos is volt, viszont kis helyet foglalt.

    K310: Megtetszett, hogy semmi zongora matt hülyeség, ami állandóan mocskos. A feket / fehér kombináció kiváltképp tetszik. Lézergravirozott billentyű gomb: remélem ez azt jelenti, hogy nem fog lekopni, mert nincs minek.
    Valakinek fura, hogy a gombok messze vannak egymástól, nekem kimondottan tetszik, mert így kevesebbet hibázom gépelés közben. A space "szokásos" módon - erős leütéskor - tud csattanni, a többi gombnak inkább - nem találok jobb szót - "kluttyogós" hangja van. Gondolom, hogy a vizhatlan megoldás miatt. Vásárlásnál nekem nem volt szempont, hogy vízálló legyen, nem ez az erénye tetszett meg, ez nekem csak egy plusz, így könnyebb lesz takarítani. Nagyon jó, hogy viszont nincs olyan eleme ami gyűjtené az ujjlenyomatokat. Tetszik, hogy az USB vezetéke fehér, mert az asztalom is fehér, így nem ríkit.
    Remélem majd játékoknál is előny lesz, hogy vezetékes, és jól bírja majd a több gomb egyidejű lenyomását is. Erre még később visszatérek.
    Rég volt már "teljes" értékű billentyűzetem, tehát a hagyományos elrendezésű, eddig mindig a rövidített változatokat kerestem (ultrafat, K360...K65) Most viszont kimondottan tetszik, hogy nem kell "nyomorognom", és attól félnem, hogy a 0 helyett ESC-et nyomok és oda a litániám.... :DDD

    Bogyorisz

Új hozzászólás Aktív témák