Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz parandroid #104997 üzenetére
9 óra alatt már azért van hatása..minden kombót ha használok, kevés gyorsítással okosan nem sietve..6.8as fogyi éjszakai városban, pedig azért vannak lámpák, kereszteződések gyakori megállások..ugyanez cipőzve picit haladósabban (nem unalmasan) 8.5...dobogókő tempóval föl, le ..+sietős közlekedés sokmagasfordulat sokfék..9,5 l...hóban játék 11,5...szóval van szórás a lábamban nekem is de a legtöbbet ahogy kombinálom, üres+motorfék, lámpakigurít, kevés gyorsítás, sok előrelátás, ez mind számít..csak olykor nem érdekel, vagy nem tehetem meg, hogy érdekeljen
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #104997 üzenetére
Szerintem itt ezen van a hangsúly amit írtál.
Nem szabad teljesen belebuzulni a spórolásba, mert konkrétan a forgalmat akadályozhatod, és zavarhatod vele, egy csomó más embert feltartva
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Duootts rollerem 6000W 720 km!
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest