Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ORCA58

addikt

válasz <Adamsky> #4405 üzenetére

A Minix Neo U9-H Kodiban a Netflix megy a 1080p-ben. A 4k-t nem tudom, nincs olyan TV-m. Android alatt elméletileg csak 480p-ben tudja. Láthatóan gyengébb is mint Kodiban. Hogyan lehet ellenőrizni azt nem tudom.

• blakey

titán

válasz <Adamsky> #4405 üzenetére

Ha, az ember nem akar rajta játszani, telepakolni "millió" kisebb-nagyobb programmal, akkor a Mi Box is tök elég (legalábbis 2 nap tapasztalat alapján ezt mondom :) ).
    - igen, de pl. ha filmnézésre veszed és a Kodit használod akkor lesz egy közel 2GB-os adatbázisod, mondjuk attól függ mennyi filmed/sorozatot/zenéd van, na ez szépen elfoglalja a helyet és akkor még lenne néhány app amit szívesen használnál. Azért egy 16GB jól jönne, minimum. Az említett eszközök Wifiben is jobbak a MI Box-hoz képest.
    Akkor neked bizonyítottan (DRM info azt mondja, Netflix-el próbáltad) tudja? - A DRM info mindkettő esetében L1-es. Most nincs Netflixem, de ha lenne akkor is Apple TV-n használnám, ott megy a 4K, HDR, Dolby Atmos/Dolby Vision is. A Minixnek van légegeres távja, a GT-Kingnek is, van aki azzal kapta, én pl. nem. Egyébként légegeret használok, egyik eszköz távját sem használom.
    Mondjuk ha - tényleg - tudja az L1-et, akkor nem tudom miért nem dicsekednek vele? - nem tudom mi lehet az oka, bár a Neo U9-H esetében tudni lehet(ett).

ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák