Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz laca500 #51237 üzenetére
Hát ha AMD-s volt az összes akkr azért Én nekem eddig 3-4 asus lapom volt csak intel platformos és soha nem volt vele semmilyen bajom, persze ha annyira félsz tőle akkor asrock, úgy értem az olcsót hogy tuning lapok között olcsó, mert lehet venni 130 ért is de az MSI lap árából jobbat lehet kapni ezért nem ajánljuk
Xbox One: bandymnc
-
jim bcs
nagyúr
válasz laca500 #51237 üzenetére
gondolom nem egy drágább asus lap volt és kérdéses a táp is, középkategória alatt akármelyik gyártó lapja elszállhat és egy rossz táppal meg csak nő az arány, ahogy emelkedik az ár úgy emelkedik a felhasznált alkatrészek minősége is ezzel együtt csökken az elhalálozási ráta %-ban
még mindig az asus rendelkezik a legkisebb halálozási rátával az alsó szegmenstől a felsőig éves szinten
(#51246) Johnny198612 ASUS H87M-PLUS
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs