Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    válasz s3toraph #39601 üzenetére

    bluyoo : Szűkös a keret, ezért nem lesz nagyobb APU, úgy akarom összehozni, hogy a lapom + procim eladom, ezek árából pedig visszajöjjön az új lap + APU ára, vagy csak keveset kelljen rádobni. VGA-t eladva, abból meg új ház lesz véve. Aztán a mostani házat eladom, ahhoz meg addigra lehet tudok hozzátenni hogy legyen pénz új VGA-ra. Vagy félreteszem gyűjteni majd egy másik upgrade-re FM2-re vagy s1155-re, de ezt még én sem tudom, majd akkor meglátjuk. Szóval így átforgatnám az pénzt. Ahogy én leszűrtem a teszteket olvasgatva, ez a 3620 megveri az e8400 teljesítményben, ez nekem elég is egyenlőre. Nem kell a legizmosabb FM1 APU. Amiket írtam, mire lesz használva, szerintem elég lesz. Eredetileg AM3+ lett volna, csak sokba jött volna ki egy 4 magos összeállítás + VGA (legalább 40K), és FM1 maradt, mert most egyenlőre elég lesz az IGP is és így olcsóbb a történet. Persze a fejlesztés során valószínűleg rákölteném azt a pluszt, ami most kellene FM2-höz, viszont most erre nincs keret, később meg lesz, szóval lehet 5-6e-et bukok majd rajta, de ha ezt nem akarom akkor meg várhatok még 1-2 hónapot mire azt a plusz pénzt kispórolom. Már megrendeltem a 3620-at, remélem jól döntöttem (ez úgy is kiderül idővel).

    jim bcs: Inkább kivárok vele, hadd jöjjenek ki az új hardverek, egyrészt, mint mondtad, hogy lássuk, hol áll meg ténylegesen a foglalatváltogatás, másrészt, hogy a jelenleg kapható FM2-es termékek árát hadd nyomják lejjebb majd egy kicsit az újdonságok.

    Köszönöm mindkettőtöknek! :C :R

    Egy dupla kérdésem még van az előző hsz-emből: márkából Asus vagy Asrock, melyik mennyire megbízható szerintetek? Illetve, 55-ös vagy 75-ös lapot vegyek, mivel jobb egy 75-ös (ez szokták ajánlani, azért kérdezem)?

    [ Szerkesztve ]

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák