Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz Zsmester89 #106711 üzenetére

    A két deszka két külön világ. A MAG X670E Gaming egy belépő szintű X670E deszka, legalapabb audio codec (ALC 897), csak 6 rétegű PCB (pl. audio jel/zaj viszony terén lehet tényező), viszont több M.2 NVME csati és ami egyeseknek poizitív, hogy Realtek LAN vezérlő van rajta (nekem especiel semmi bajom nincs az Intellel sem, de van, aki nem szereti).

    A Rog Strix B650E-F egy felső-közép kategóriás B650E deszka, nagyon jó minőségű és modern audio codec (ALC 4080) dedikált frontkimeneti erősítővel (SV3H172), gyors VGA kioldási csati, 8 rétegű PCB, és Intel LAN vezérlő, illetve csak 3db M.2 NVME csati, amelyből egyik az alsó x16-os PCI-csatival osztozik a sávokon.

    Ahogy írod is, ez a saját igénylistádtól függ, melyik fontosabb Neked. Önmagában az X670E Gaming nem nyújt túl sok előnyt, és szolgáltatásban sincs pl. eCLK tuning. Szóval veheted azt, amelyik szimpatikusabb, én a B650E-F-et venném, de feltehetően az X670E Gaming-gel se fogsz rosszul járni.

    A DR Pro4 felmegy az MSI-re is esélyesen, annyi, hogy 40mm-nél magasabb RAM-al mindkét deszka esetén feljebb kell venned az első hűtőventit.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák