Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Cathfaern #39083 üzenetére
pedig de csak egy példa a közelből (5 sáv, utána van csak egy kis sziget, de az csak 1 sávot választ le)
ma kísérletet végzek: délután úgyis boltba kell menni, ahova oda-vissza 2-2 zebra vezet, amiből az egyiknél lehet állni jó sokat, ha senki nem akarja átengedni az embört... ma megszámolom, hogy oda+vissza hányadik autó fog átengedni... (nem leugrok a zebrára, hanem közvetlen megállok mellette és figyelek balra, hogy az onnan érkezőnek mi a szándéka)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MaciG
addikt
válasz Cathfaern #39083 üzenetére
" Innentől kezdve szerintem a legtöbb gyalogos nem úgy meg a zebrához, hogy gondolkodás nélkül átmegy rajta, mert úgyis elsőbbsége van, hanem megáll és körülnéz. Ugye ezt te a főúton nem teszed meg autóval."
Ez így igaz! Azért nem megy át gondolkodás nélkül (ha szabályos), mert nem is lehet, ugyanis erre vonatkozóan is vannak szabályok. Én pedig azért nem teszem ezt főúton, mert arra meg nincs olyan, mint a gyalogosokra a zebrán.
Egyébként én továbbra se tartom logikusnak, hogy a gyalogosnak elsőbbsége van a zebrán, én olyan viszonyt hoznék létre, mint a buszmegállóból (buszöböl) kijövő busz (városon belül) és egyéb gépjármű kapcsolata.BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest