Új hozzászólás Aktív témák

  • Lujza1979

    újonc

    Sziasztok!
    Találkoztatok már olyannal, hogy az Excel (Magyar nyelvű Üzleti Microsoft 365 ) lefagy, ha pl. Outlookból illesztetek be egy adatot? Illetve nem teljesen fagy le, csak éppen a kurzor tűnik el. Ha szerencsém van (általában nincs), a szerkesztőlécben látom még, hogy mit írok és néha még jobb egér gombbal is tudok tovább dolgozni, de alapvetően az a "megoldás", hogy be kell zárnom minden Excelt és újra megnyitni. Ilyenkor menti, amit "láttatlanban" beírtam, de elég nehéz több sort is vakon kitölteni, és nagyon idegesítő minden másolás után az összes file-t bezárni és újranyitni.

    Azt mondták, hogy túl sok képlet van a táblázatomban, illetve, hogy magában a táblázatban van hiba és ez okozhatja a problémát, de nem csak egy bizonyos táblázatnál fordul elő.

    Először azt gondoltuk, hogy az Excel táblázatban van a hiba, de ha pl. Acrobat Readerből Outlookkal akarok egy levelet elküldeni, az is megbolondul. Konkrétan az Acrobat Readerben nem lehet utána szöveget kijelölni, illetve csak egy szót (azt is dupla kattintással). Ilyenkor ezt is úgy lehet "gyógyítani", hogy bezárom és újra megnyitom.

    Ez a hiba azóta van, hogy a HP laptopom frissítette magát. Próbáltuk Office javító programmal javítani, újra is lett telepítve, de a hiba továbbra is megvan.

    Van valakinek ötlete? A neten nem találtunk semmi használhatót.

Új hozzászólás Aktív témák