Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz ΞΔGLΞ #3738 üzenetére

    Megnéztem és ez ZS kategória, ezen nincs mit szépíteni. Mikkelsen, és most haragszom is rá, mert Ő A+-os színész és nem értem miért kellett egy ilyet elvállalnia. Nyilván a pénz, amit főleg neki fizettek, mert ebbe Netflix nem sokat nyomott. Kb egy szinten van Segal 2010 után készült extra gagyi hülyeségeivel. Egyszerűen látszik mindenen, hogy alig volt pénz. Idióta párbeszédekkel húzták ki a majdnem 2 órát!
    Viszont az akció jelenetek, sajnos az a nagyon kevés, jól megvoltak koreografálva.

    "Duncan", 4 naposra tervezett kínzása, akár egy best gore oldalra is simán felférne, sőt a kezdeti méhcsípést előidéző kurva nagy puska után szinte vérben tocsogó lett minden kinyírás. Lényegében, ebben a filmben, szopnak, b@sznak és ölnek. Kb 20 percben! A többi egy bullshit. John Wick-hez még belépőszinten sem ér fel, ráadásul itt ő nyírja ki a saját kutyáját (véletlenül), mert annyira ideggyenge. Amikor meg azt várod, hogy a sok kínzás után egy kegyetlen és szintén sokáig tartó bosszú legyen, nos az le van zavarva lényegében 2 percben SE!
    Azért annyira senkinek nem kell filmhuszárnak lennie, hogy egy trailer alaján ne tudja eldönteni, kb milyen lesz a film. És ahogy írtam, ott lényegében el/le is lőttek mindent. Lehetett volna ebből egy kicseszett jó film is, de ahhoz jóval mélyebben a zsebébe kellett volna nyúlni a Netflix-nek, és elmehetnek a csába, mert már annyi van nekik, hogy nem tudják hova tenni.

    3/10, soha többet meg nem nézném.

Új hozzászólás Aktív témák