Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz littlelion21 #964 üzenetére
Szia megnyugodhatsz bőven elfogja vinni az egy nagyon jó kis táp
-
Dyno
veterán
Hát persze hogy kevesebbet fogyaszt de nem annyival hogy ez látszon a számlán is szerintem 200forintal ha kevesebb lenne mert úgyebár ha jól tom a HD2600PRO köbö 55watt körül eszik terhelés mellett, terhelés nélkül meg 20wattot ha megeszik....tömören csökkenne a fogyasztás de nem jelentősen
-
Dyno
veterán
válasz Szten Márs #979 üzenetére
Ott van leírta....de bőven elég lesz neki!
-
Dyno
veterán
válasz K1LLMy53Lf #997 üzenetére
Ez nagyon egyértelmű FSP 400PNF 8700 pénz a Bird-ben!!!
-
Dyno
veterán
Húúú hát tippelnék én is a vga-ra de fura hogy játéknál semmi baja.Tápodat nem cserélném le elégnek kell lenni.Rendszert újra kéne tenni, ha újra jelentkezik a hiba akkor ha van csere proci valami havertól akkor tedd azt meg mert az 1.6V az nagyon sok lehet hogy melege lett neki.Ha igysem lenne jó akkor minden egyes alkatrészt átkéne nézni más tippet nem tudok adni.proci vagy vga de legjobb esetben rendszer.....tápra ne is gondolj és lene cseréld!!!!!!! Bármi van értesíts szivesen segítek ha tudok
-
Dyno
veterán
válasz birozoli7800 #1007 üzenetére
Hát azért nem 100watt max terhelés nélkül annyi de ugy inkább kevesebb80watt körül, terheléssel pedig 160-170watt körül fog enni és véleményem szerint ne csifit válassz hanem az igényesebb FSP-t 350PNF böven elég lesz 6-7ezer körül mozog iponba vagy Birdbe érdemes megvenni
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz birozoli7800 #1009 üzenetére
Akkor FSP 400PNF sokkal jobb mint a csifi.....és még olcsóbb is!!vagy akkor inkább 450-es FSP SAGA tápot vegyél 11körül mozog és nagyon kis f@sza táp
-
Dyno
veterán
Magas az ára a tudásához képest ja és nagyon hangos.....különösebb bajom nincs vele csupán annyi az egész hogy amennyiért vettem jobbat is kaphattam volna de hülye voltam kaptam volna érte FSP BlueStormII-est 500wattosat na de már mindegy.Legközelebb majd veszek valami Enermaxot vagy Seasonicot esetleg FSP-t és max ilyen 400-450Wattost nem kell nagyobb felesleges, szerintem ennyi az egész saját tapasztalatom
-
Dyno
veterán
válasz animatrix11 #1054 üzenetére
Honnan tudod hogy megeszik 40W-ot De az a jobb ha az elosztót meg mindig lekapcsolod mert az meg a tápnak nem jó ha mindig feszültség alatt van
-
Dyno
veterán
válasz animatrix11 #1057 üzenetére
PEdig jó ha lekapcsolod a tápnak is jobbat tesz
-
Dyno
veterán
válasz animatrix11 #1059 üzenetére
Figyelj nem egy nagy dolog, most nem hallsz bele
-
Dyno
veterán
válasz DeltaPower #1067 üzenetére
Szerintem terheléssel 250et eszik maximum Terhelés nélkül meg köbö 120w-ot. De szerintem elkell birnia a tápodnak, ha csak nem instabil
-
Dyno
veterán
válasz magellaner #1094 üzenetére
Jól saccoltál, körülbelül én is ennyire tippeltem vola de szerintem jó az a táp a konfig mellé
-
Dyno
veterán
válasz magellaner #1097 üzenetére
Ja az más de szerintem kikombináltuk körülbelülre
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest