Hirdetés
Aktív témák
-
bolic
őstag
válasz #41635072 #15383 üzenetére
Erről van szó:
"157W XT Power Supply & Splitter"
Szóval lehülyézted, és nemtetszést váltott ki belőlem. Diegho után én is felkérem az 1 hetes felfüggesztést/kitiltást, ezalatt légyszíves tanulmányozd sokat az XT korszakról. Kár hogy nem láttad az első gépeket, csodálatos gépek voltak a Commodore mellett! Akkor csodálkoztunk, hogy miért megy a ventillátor. Olyan furcsa volt a ház belseje, jó sok apró kb-os ramjai vannak, most majdnem lefordultam az ágyról, higy ez micsoda gagyi technológiája volt annak idejében.
Na huss, most aludhatsz 1 hétig, ha egyáltalán fogsz kapni a kitiltást.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
törölt tag
Én meg erre gondoltam... Jobban kéne kifejezni magad.
[link]Kár hogy nem láttad az első gépeket, csodálatos gépek voltak a Commodore mellett!
Szerintem én már akkor commodoroztam, amikor te tetriszeztél...Na huss, most aludhatsz 1 hétig, ha egyáltalán fogsz kapni a kitiltást.
Miért is kapnék? Ne viccelj már.Amúgy gondolj csak vissza: Megkérdezted, hogy elég-e lesz ez meg az, én mondtam hogy igen, aztán te jöttél, hogy én mekkora noob vagyok, amikor x2 sliben 400W-ot fogyaszt. Akkor minek kérdezted meg, ha ennyire vágod?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41635072 #15453 üzenetére
Egy processzornak nincs tápja, a gépet meg nem 8088-nak hívták...
Nah, és mond csak miért akarsz kitiltani?
Azon szerintem senkisem csodálkozik, ha már a (#15348) hst-eden felkaptam a vizet.
Ha nagyon vitatkozni akarsz velem, azt pü-ben tedd, mert nem kéne szétoffolni a totyikot.[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
Történt egy kis bővülés az 1. hsz-ban!
Köszönjük Thrawn!
-
Kombat
őstag
-
Kombat
őstag
Mindenki!
Egyetértetek azzal, hogy CWT fejlesztésű tápok is bekerüljenek az 1. hsz-be?
Ha igen, akkor talán holnap arra is sort kerítek, meg akkor lesz egy pár AcBel fejlesztés is!
-
Kombat
őstag
válasz Szten Márs #15468 üzenetére
Hát ez a baj! Válogatni kellene!
Lenne Corsair, Gigabyte, Thermaltake, Chieftec, Xigmatek, Coba Nitrox.
-
Quan-Chi
őstag
igazából egy modding gép lessz, a teljesítmény 2od rangú dolog! IN9 nagyon jó lap! samu vinyókat használok már régóta, és nagyon megvagyok elégedve velük! aztán 20k-ból nemtudom mi lehet jobb egy 8800GS XXX -nél... a táp meg átgondolva vagy CM 500, vagy ArticCooling 550 vagy OCZ 500 ami még belefér
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Traxx
őstag
válasz Quan-Chi #15475 üzenetére
Az én elvem az, hogy intel alá intel chipset, de te tudod...ha meg 8800 GS SLI-t akarsz, az már 40K, és annyiból meg kijön egy 4850-es Radeon...ami a tesztek szerint bikaerős És szerintem leveri az SLI-t, nem szólva arról, hogy nem szívsz a kétszeres fogyasztással, zajjal, driverrel, játék támogatottsággal.
Tápnak még mindig Corsair VX450, ha húzni akarod a quad-ot, mindenképpen azt ajánlom, és csak 2K-val drágább az OCZ-nél, ennyit simán megér szerintem. Ha nem, és a 4850-et vennéd, akkor egy 400-as Bluestorm II is elég.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Kombat
őstag
Mehet 1. hsz-be vagy valamit változtatni kell?
Channel Well Tech tápok:
Channel Well Tech fejlesztés:
Chieftec Super (modell: CFT-600-14CS, CFT-650-14CS, CFT-700-14CS, CFT-750-14CS)
Chieftec Turbo (modell: CFT-600-14C, CFT-650-14C, CFT-700-14C, CFT-750-14C, CFT-850-14C, CFT-1020-14C)
Corsair VX (modell: VX550W)
Corsair TX (modell: TX750W)
Corsair HX (modell: HX1000W)
Gigabyte Odin PRO (modell: GE-M550A-D1, GE-M680A-D1, GE-M800A-D1, GE-MK20A-D1)
Gigabyte Odin GT (modell: GE-S550A-D1, GE-S680A-D1, GE-S800A-D1)Ventis tápok halksági rangsora:
2) Gigabyte Odin PRO/GT
Moduláris tápok:
Chieftec CFT
Gigabyte ODIN -
poibaipe
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi ajánljatok JÓ, HALK, MEGBÍZHATÓ tápot a több gari sem árt! A mostani hangos ezért szeretném cserélni, 500Wattnál sztem nem kell több.
Köszönöm -
poibaipe
csendes tag
válasz Szten Márs #15480 üzenetére
köszönöm, megnézem
az alábbiak is jók?ezek közül melyik a legjobb
1. http://www.depo.hu/zalman/zm600-hp
2. http://www.depo.hu/enermax/liberty_dxx_620_crossfire_elt620awt
3. http://www.depo.hu/corsair/cmpsu-650txaz enermaxra írta vki h nem annyira halk
köszönöm -
törölt tag
válasz Szten Márs #15485 üzenetére
Itt a órumban valaki a tx-et szidta.
Talán diegho, de nem emlékszem teljesen rá.
Na jó, nekem elegem van ebből a corsair mániából.[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
válasz #41635072 #15486 üzenetére
A TX-et szidta volna itt valaki? Nem emlékszem rá... a VX550-et inkább szerintem.
Persze, nem a Corsair az egyetlen, ami abszolút ajánlott, FSP-t, Enermax 82+ -osokat legalább olyan lelkesen lehet ajánlani, árkategóriától függően, és szoktunk is.
Amúgy objektíven aligha van okod arra, hogy eleged legyen Szubjektíven persze nyugodtan -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! olyan problémám van.., hogy vettem én egy 350es PNR FSP tápegységet, és nem tudom, hogy elég lesz-e a konfigomhoz.
Gigabyte GA- K8N51GMF-RH (NF4) alaplap
3500+ venice magos Athlon 64 proci
2x512 DDR400 (dualban)
Geforce 8600GTS ( 6 pines tápcsatis)
2db Sata HDD
1db Pata DVD iró
1db Sb Live 5.1
1db D-link W-lan kártyaSzóval megvettem a tápot, még hétfőn, 400ast szerettem volna de az nem volt készleten és azt mondta a boltos, hogy 3 napon belül ha kevés lesz akkor becseréli nagyobbra. Oké csak a Vga-m (8600GTS) csak holnap fog megjönni, akkor már kifutok a 3 napból..
Azért szeretném kérdezni, hogy szerintetek ehhez a konfighoz igy elég lesz a 350FSP
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Lenne EZ a táp és szeretnék tanácsot kérni, illetve véleményt róla:
Pénz szűkében vagyok ezért csak akkor cserélném le ha nagyon muszáj szerintetek muszáj lenne lecserélni? Csak mert azt mondják nem valami jó táp.Ez a configom:
Asus M2N alaplap
AMD 6400+ X2 proci
ATI HD 4850 v. 4870
Geil 2x1 Gb 800 mhz RAMVálaszt előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz Szten Márs #15490 üzenetére
és ha későbbiekben szeretnék bele mondjuk még 2x 512 ramot és mondjuk kétmagos procit, akkor is birná?
-
#sasa#
csendes tag
Sziasztok,
hozzáértők tanácsát kérném egy nem egyszerű választáshoz. HTPC-m viszonylag zárt házban van táp szempontból, u.i. bal oldalon előre szellőzik felülről beszívva a kvázi hideg levegőt. Elől viszont a meleg levegő nem távozik a házból, a front panel miatt visszamegy, ergo az alaplaphoz innen meleg levegő jut. A konfig egyébként AMD, 780G-s lap 4850E-s procival amely üresjáratban 1GHz-en megy 24/7-ben. Így maga a konfig ~35W-ot enne HDD-vel együtt, maximális fogyasztása ~125W hibrid CF-ban HD3450-el (kiméricskéltük).
A problémám az, hogy a házhoz olcsón tudtam szerezni egy halknak mondott 750-es tápot 14cm-es ventivel aminek viszont ilyen alacsony teljesítményen valószínűleg (sajnos ezt már nem mértem) a béka feneke alatt van a hatásfoka, mert brutálisan melegszik, a meleget a fentebb említett labirintusos front megoldás miatt nem igazán tudja magából kinyomni, így a venti folyamatosan közepes fordulaton megy (25-28 dB fülre ) másrészt amit meg kinyom, az az alaplapot melegíti. Így a gyári CPU hűtő is magasabb fordulatom megy, valamint az oldalakon lévő 12-es ventik ontják ki a meleget. Most jött el a pillanat, hogy egy másikat szerezzek be, u.i. a tápban közben valami tücsök fészkelhette be magát és ciripel/sípol (kiszáradhatott vmelyik kondi a hőterheléstől).
Szóval a lényeg: Olyan tápot szeretnék lehetőleg nem aranyáron ami halk ( a konfig full terhelésén sem megy 24 dB fölé) alacsony teljesítményen is jó hatásfokú (ergo nem önti be a forró levegőt a laphoz), nagyobb hőtűrésű kondikkal szerelt (solid c.). Elég egy 300W körüli modell is bőségesen, és nem kell sok kanóc rá, vagy lehet moduláris (a mostani 8 SATA, 2 PCIe... mire elraktam jó helyre majd' behidaltam a 15 cm.es korbácsot olyan vastagságban összekötegelve mint az alkarom). Sokfelé nézegettem már a tápokat, de szeretném a Ti véleményeteket / tapasztalataitokat is kérni, mielőtt döntésre kerül a sor.
Gondolom nem én vagyok az egyedüli, akinek igenis számít, mennyit fogyaszt a gépe, és ha már egy takarékos konfigot összehoztam, akkor nehogy már a táp többet megegyen mint maga a cucc. -
Kombat
őstag
válasz Szten Márs #15499 üzenetére
Van, de csak 700Ft-tal olcsóbb, mint a 425-ös!
Én is 385-öt akartam, de mikor megláttam, hogy ilyen kis különbség van köztük, inkább a 425-öt rendeltem. (Keddre meg lesz remélem, akkor majd írom a tapasztalataimat.)
Aktív témák
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.