Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz galaxys80 #113450 üzenetére
Egyébként van a családban J5, most így mennyivel jobb. Amúgy van S6 is és képzeld döcög az is. Továbbra is tartom, hogy a Samsung, egyszerűen nem tud mit kezdeni az optimalizáció fogalmával. Szép telefonokat csinál, nagyon nagy marketinget folytat, van benne innováció, DE optimalizálni nem tud.
Vitatkozhatunk rajt reggeltől estig, én nem foglak meggyőzni téged, te nem fogsz meggyőzni engem. Saját tapasztalatból már megtanultam a leckét. -
_q
addikt
A környezetemben volt már prémium és alsó kategóriás samsung telefon is. Mindenki szidta. Egyöntetű vélemény, hogy ha hardveresen még oké is, szoftveresen nagyon tele van pakolva haszontalan programokkal amik csak lassítják a telefont, illetve a ramot zabálják. Emellett wifi eldobja magát egyik telefon esetén, másik rendszeresen újraindul, csak hogy pár példát említsek. Emellett az áruk az egekben, a kínált "minőség" eléggé elmarad az magas árukért cserébe elvárttól.
-
hans989
tag
A családban nálunk is van 2 Samsung telefon és egy tablet is.
Ha a garancia lejárt és nem számít a knox számláló, akkor egy főzött rom új életet tud lehelni a készülékbe. Tudom ettől sok ember idegenkedik, de egy közép- és főleg felsőkategóriás Samsungban azért jellemzően van hardveresen "kakaó".
Kár hogy ennyire teleszemetelik a saját rom-jukat és nagyon root ellenesek is, mert a felesleges funkciók és appok törlése/tiltása után egész használhatóak a telefonjaik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest