Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
Véleményetekre lennék kíváncsi.
Jelenleg s6 32gb készüléket használok.
Közben jelezte ismerősöm,hogy eladná i6 16gb -os készülékét...
Egy ideje szemeztem mindkét gyártó készülékével, ezért lennék kíváncsi,hogy melyik mivel tudna többet adni,mint a másik.
Ti váltanátok?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
DS39
nagyúr
válasz bismillah #86103 üzenetére
azt elfelejtettem hozzátenni, hogy normális helyeken azt 41-ért biztos nem kapod meg, olyan 60k-ért adják, annyiért meg jobbat kapni bőven.
Ha 45k a max kereted, akkor
android: LG Leon 4G, vagy Core Prime, vagy Redmi 2 (az 1/8-s) ami belefér.
wp: Lumia 640az ilyen emag-os vásárlást én hanyagolnám, bolti garit adnak.
[ Szerkesztve ]
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
A következő hónapban új készüléket szeretnék vásárolni, mert a mostani már igen gyenge.
Kettő termék közül kellene választani: Z2 vagy Z3?
Megéri-e a felárat a Z3?
Előre is köszönöm."Pain is temporary Victory is forever"
-
galaxys80
veterán
válasz Krisz79 #86108 üzenetére
Neked kell tudni, hogy elférsz-e 16 Gb-on. Én anno az összes korábbi droidos telefonomon simán elfértem 16 Gb-on, így fel sem merült bennem, hogy ennél nagyobb tárhelyű iPhone-t vegyek.
(#86110) Ryoo
Nos, ahogy az én példám is mutatja ez egyáltalán nem igaz minden esetben.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Nem tudom hol kérdezzem meg, de itt sokan rendelnek telót külföldről ezért ide dobom: honnan tudok olcsón jó minőségű usb kábelt rendelni telóhoz? Köszi
-
Ájvé
veterán
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Melyik okos telefont érdemes lenne megvennem?
A tepsi alakú mobilokat nem szeretnék
Samsung Galaxy Ace 4
Samsung Galaxy Core Prime VE -
Csabi1984
addikt
Kiegészíteném, hogy amit kiemeltem az jelenti nekem a nem "tepsit" azaz ívelt kerekítésű.
-
szamovar
tag
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
Gregorg
tag
Sziasztok.
Ezt néztem ki, látom hogy nem európai, de az nfc-n (miért pont ez) kívül minden működik, megvannak a sávok.
Mi a véleményetek?Üdv
GregHonor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
addikt
múltkor kérdeztem, hogy fateromnak első készüléke milyen legyen, kipécéztük a 735-ös Lumiát.
közben láttam ilyet: 640 LTE
kicsivel nagyobb is, elvileg ugyan az (?) a hardver...
ezek a Lumiák mennyire vannak megfogva az 1Gb ramtól? mert azt tudom, hogy Androidon halál minden 2Gb alatt...a 735 az extreme digital-ban egy tizessel drágább, de máshol azért összeérnek az árak úgy ötvenpárezer körül.
legyen inkább a 640 vagy a 735? vagy amelyik jobban tetszik formára?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
hroberto
veterán
válasz f4lcon #86124 üzenetére
A WP-nek még bőven elég az 1 Gb RAM.
A hardver teljesen azonos, viszont a 735-nek sokkal szebb a kijelzője, jobb a kamerája (Zeiss), minőségibb a háza, viszont nincs benne Glance Screen.
Szvsz nézzétek meg mindkettőt, és utána döntsetek.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Švejk
őstag
válasz f4lcon #86124 üzenetére
Nem éri meg a felárat a 735 szerintem. A 640 frissebb, kamerája jobb szvsz.
Nincsenek megfogva, 640-et használok nagy-nagy örömmel, úgy hasít rajta a rendszer hogy öröm nézni. A multitasking béna csak Windows phonen, tehát ha sok app van megnyitva, azok a háttérben nem futnak folyamatosan mint droidon hanem a rendszer fagyasztja őket. És mikor visszalépsz egy fagyasztott appra kellhet neki 2-3 mp, míg feléled. De nagyon gyors, nagyon jó cucc. -
Zsinder
aktív tag
Az utolsó frissítés óta is újraindulgat a zsebemben, kedvére tárcsáz embereket, szinte a semmitől felforrósodik a telefon, már a böngésző is rendesen beakad, nem lehet vele mit csinálni.
Nem lenne nagy a Leap, csak 2 éve a Z10-et kb ugyanannyiért vettem mint amennyibe most a Leap kerül és szinte ugyanaz a vas... kicsit azért erősnek érzem ezt. Tudom, hogy gyönyörűen elfut rajta az OS10 de jobban is megerőltethették volna magukat, vagy akkor adnák olcsóbban. -
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Édesanyám új céges telefont választhat 40k-ig. A kapott táblázat alapján én 4 értelmes telefont választottam ki (tényleg nincs több). Ezek pedig a következők: Samsung Galaxy A3, Microsoft Lumia 640, Nokia Lumia 735, LG G4c.
Melyik legyen?
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
CsonkaImo
addikt
válasz Viktor0610 #86130 üzenetére
Mostani valami régi szétcsúsztathatós Nokia, szóra se méltó, csak telefonálásra használható. Igazából a cég adott egy listát és egy maximum keretet. Ebből szeretném a legjobban kihozni. Nem volt még okos telefonja, így minden újdonság lesz neki. Üzemidő annyira legyen jó, hogy egy 8 órás műszakot kibírjon sok telefonálással. Netezni, játszani nem lesz ideje, csak itthon.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
30000 körül melyik használt, nagyon jól fényképező telefont vegyem?
Kösz előre is.piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
pecze
aktív tag
Sziasztok!
Telefont keresek, egy elég régit váltanék le vele, kérlek segítsetek ajánlatokkal.
Ár max 50 ezer.
Új készüléket vennék, vagy max fél éves használtat garanciával.
Legyen független és kezelje az összes szolgáltató frekvenciasávját.
A mostani telefonom 6 éves, ennyit nem várok tőle, de hosszútávra tervezem.
Mire használom: Zenét hallgatni, e-mailt olvasni, van pár androidos program amit használok tableten (memrise, udemy, udacity, xeropan), azok menjenek, nem jönne rosszul egy GPS, legyen benne SD bővítési lehetőség, legalább 1.5GB RAM, 4.7-esél ne legyen nagyobb a kijelző. Fotózási képessége nem érdekel, lehet bármilyen rossz. Nem tudom, hogy ma ez már szabvány-e, de ne valami különleges csatlakozója legyen, ahova csak a gyártó kábelei mennek.Amit néztem az a Redmi 2 Pro, de sajnos a Vodafone hálózatát nem kezeli túl jól, valami hasonló kellene normális hálózatkezeléssel.
-
rObika8802
aktív tag
Üdv!
Nemsokára lejár a szerződésem és igazából nem tudok dönteni...kinéztem a Tnél a Huawei P8-at illetve láttam függetlenül az LG G3-at...szerintetek melyik jobb vagy esetleg WP?- Árkategória. 90-110
- Használt vagy új - új
- Hol vennéd meg? - T vagy független
- Hosszú vagy rövid távra tervezel - hosszú (2 év)
- Mire hasznánád? - internet,fényképezés,semmi nyúzásKöszi a segítséget.
.-.-.-.-.-.-.
-
diegho
nagyúr
válasz rObika8802 #86136 üzenetére
Azt mondják, hogy az S5 Neo nagyon jó kamerát kapott, érdemes lenne várni 1-2 tesztre.
-
somasz
addikt
Melyik telefont ajánlanátok, ha 5-6 mp-es slo-mo videók felvétele lenne a legfontosabb szempont tornatermi körülmények között? Jó lenne, ha a visszanézéshez külső megjelenítőre (tablet, projektoros tablet - legvalószínűbb ez az opció -, mini projektor) wifin tudná küldeni a jelet.
Ha lehet, akkor ne Apple legyen, a leendő felhasználó Android+Windowsos.
Ármegkötés nem igazán van, de 100-130e beleférhet.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
55k környékén keresnék lehetőség szerint minél jobb telót. Használt is lehet.
Xiaomi mi3, Nexus 5, htc m7 merült eddig fel. Ti mit, melyiket ajánlanátok? Persze más is lehet. Előre is ksözi -
Primary92
senior tag
A Sony Z3c-nek milyen a hangja?
-
t420s
aktív tag
Olyan dual sim-es droidos mobilt keresek aminek a kijelzője 5" alatt marad (4,5 vagy max 4,7) és normális mai hardverrel jön (quad / octo CPU 2 GB RAM vmi erősebb GPU 720p IPS képernyő).
És előny lenne még vmi normálisabb gyártó nem kell nagyon nagy név (Motorola vagy Samsung) de Cubot Oppo Onda és hasonlóak nem kellenek. Lenovo ZTE Huawei ilyesmi.Redmi nem érdekel se az 1 se a 2 (a MIUI miatt).
Köszönöm
-
pruzsi
őstag
hali!
HTC Desire 626G+ vs Huawei P8 Lite vs Sony Xperia M4 Aqua melyik a legjobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest