Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Dual sim topikba írj, ott sokkal tájékozottabbak a témában.
Doogee-t mondjuk nem vennék, Redmi 2 már telefon. Ha Kínából rendeled számolj az esetleges vámmal (áfa).
Kicsit drágábban van Redmi 2 Pro hazai 1 éves garanciával, ez most nagyon jó ár érte. -
vizimento
senior tag
Ok, hogy Ti tudtátok, de én nem...
És ezt a telót ajánlottad nekem itt a fórumon.
De visszatart még a vásárlásától ez az infó, hogy nincs benne 800as LTE (azt hogy tudom megnézni, hogy most melyik sávon veszi a telóm a 4G jelet?)
Meg az, hogy a #85883 hozzászólásra nem jött válasz...Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Ájvé
veterán
válasz vizimento #85903 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam, hogy kell LTE B20 is kell (alapvetően nem írtad feltételnek, persze van akinek alap, de én nem veszem annak).
Igen, Redmi Note 2 a két sim sloton felül rendelkezik micro SD slottal is.
Persze a dual sim lényege, hogy két hálózaton lehet fent egyszerre, dual standby a készülék, vagyis egyszerre két hálózaton lehet fent, viszont ha hívás érkezik akkor a másik hálózatról lejelentkezik, vagyis olyan, mintha ki lenne kapcsolva a mobilod (de csak hívás közben és a nem használt kártya irányából). Vagyis telefonálni egyiken, miközben a másikról megy a net, nem tudsz, mert lekapcsolja a másik simet. 3/4G-t csak az egyik slot tudja, a másik sima 2G-t használja (3/4G-s sloton lehet netezni, még a másikon telefonálni GSM hálózaton).
Aktuális sávot MTK chipesetes telefonokon lehet nézni állítólag, pontosan nem tudom már hogyan, talán Android dual sim topikba volt róla szó, de én elsiklottam felette.[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Sziasztok !
Melyiket ajánlanátok jobban és miért ?
Samsung Galaxy A3 vagy Samsung Galaxy J5
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni pár telót? Nem nagyon vagyok otthon a mostanában megjelent telefonok, főleg a kínai gyártók cuccaiban.
Paraméterek:
-infra
-fm rádió
-max 5 col
-nem Lg/SamgungIgazából ennyi a lényeges, és főleg az infra, ami eléggé leszűkíti a kört.
Üdv!
menledge -
félisten
Sziasztok!
Léltezik olyan nem windows-os telefon, ami a Nokia Rich Recording-hoz hasonló minőségben tud koncerten hangfelvételt készíteni?
Hallottam, hogy a HTC próbálkozott valami trükkel a HAAC mikrofonokkal, de a youtube-os videók alapján nem nagy sikerrel.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S3, Alcatel Idol S2, Sony Xperia M2 közül melyiket ajánljátok? Gyakorlatilag egy árban lennének. Tudom, hogy nem mai darabok, de szerintem jó árban lennének. S3 és Idol S2 között vacillálok igazából. Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
Egyre közelebb a döntés napja 2 évre választok társat, így jól meg kell fontolnom, amik eddig szóba jöttek befutók:
-LG G4(nagyon tetszik a manuális kamera és a G2 után tudom kb milyen minőségre számíthatok)
-Iphone 6/6s 64gb(sose volt és csak kíváncsiságból gondolkodtam el rajta hogy ez is jó döntés lehet bár az aksi kicsit rémisztő, és nem is tudom igazán a G4 felé húz a szívem)
-LG V10(Na hát a bejelentést kvöetően ez is igen tetszett, bár esélytelen hogy a hónapban forgalomba kerüljön haza szolgáltatóknál és végül is nem nyújt annyi extrát a G4-hez képest hogy érdemesnek találjam várni rá)"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni jelenlegi kinai androidos telefonja helyett valami olyat aminek normális az akkumlátor űzemideje , viszonylag gyors , Dual Simes és maximum 50ezer ft és hazai garancia van rá .
Kinéztem igazából a Microsoft Lumia 640-et 44ezer ft most az Auchanba mennyire megbizható és jó készülék ez ? -
szabi__memo
nagyúr
Senki nem tudja honnan erdemes zenfone 2 lasert rendelni?
-
gufy
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérem, páromnak szeretnék egy 4-5colos megbízható okostelefont.
-50-60e környéke
-új
-vétel boltban, vagy megbízható webshop-ban, pár nap alatt hozzák ki
-legalább 1 év garancia legyen rá
-jó ár/érték aránnyal keresek telefont hosszú távra
-biztosan nem lesz rootolva és hasonlók, párom max addig jut, hogy a store-ból appokat telepít
-érintőképernyős teló legyen, akarok majd rá tokot, ami az előlapot is védihasználat fontossági sorrendben: telefon, sms, viber, fényképezés, gmail, webböngészés, app-ok
legyen legalább átlagos üzemidő és a fényképezés képessége
legyen megbízható, ne kelljen vele trükközni
nincs márka függőség, de noname, vagy startup kínaiaktól tartok.
LG, motorola, samsung, stb.
androidegy moto g 2nd gen dual sim-et vettem tegnap (dual sim nem elvárás amúgy), de hibás, visszaviszem és kicsit elbizonytalanodtam a telefont illetően. Érdekelne, hogy van-e jobb vétel szerintetek.
-
Ájvé
veterán
Xiaomi Redmi 2, igen kínai, de minőségre felveszi a versenyt a nagyokkal, MIUIHU van rá így nincs gond vele, van róla teszt, így minden lényeges információt megtudhatsz belőle (teszt 1 GB RAM-os telefonnal készült, 2 GB-os már nem szenved a R RAM problémától), ennyiért talán a legjobb vétel most.
Ha fontos a fényképek minősége akkor 55-ért van Honor 4c.
[ Szerkesztve ]
-
gufy
tag
ezek elég újnak tűnnek és tényleg olyat vennék inkább, ami elterjedt itt is, külföldön is.
Egyébként az eredeti ötlet egy Samsung Galaxy A3 volt, csak gondoltam érdemes lenne megnézni az egyéb alternatívákat. Fontosabb viszont a megbízhatóság, mint az FPS, mert 3D játékokra úgysem lesz használva. -
-
amol
addikt
válasz attilav2 #85877 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni de igazából valami olyasmit szeretnék ami bevált és nem romozással kell kezdeni és nem hátha meg talán. Ha jól tudom ezt nem is nagyon lehet itthon kapni, így kiegészítő sem lesz hozzá. Ha nem lenne akkora a Oneplus mint egy teniszütő és tudná a vezeték nélküli töltést megvenném azt, szóval mehetünk feljebb árban. Igaz, a tenisz jó sport.
-
Chebbie
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, leginkább újonnan, lehetőleg kártyafüggetlenül, dual simmel (ez mondjuk nem feltétel, de jólenne, ha lenne) minél olcsóbban. Androind, 1 GB RAM, 5" ips kijelző a minimum. Nagyjából 30.000 forintot szánnék rá. Ennyiből tudom, hogy csak kínai csodák jöhetnek szóba, én ezt néztem ki: [link]
Xperia L-t váltana le.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nexus 4 leváltására mekkora előrelépés egy Honor 4C?
Nem szeretnék 5"-nál nagyobb kijelzőt. A 8 mag csábító, kérdés, hogy többet ér-e, mint a N4 négy magja?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
Ájvé
veterán
Kicsit gyengébb (Snapdragon 400-as még Redmi 2 és A3 410-es már), kompakt méret viszont, de azért kijelző gyengébb (Redmi 2 HD-s), persze qHD se rossz azért. Akku idő nagyon jó viszont. Ami leginkább gyengéje az a RAM, csak 1GB, ezért jobb akár az A3 is, abban 1,5 van már. Mindkettő jóval drágább a Redmi 2-től.
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék venni használtan egy okostelefont, mivel a mostani Alcatel Ot 985-t már én nem bírom nézni..
Használtan szeretnék venni és max 25 000 Ft környékén. Igazából nem sok mindenre lesz használva az alapfunkciókon kívül, kis facebook, kis messenger, kis böngészés, de még sem akarom a leggagyibbat venni. Ami szerintem nagyon jó vétel lenne most ezen az áron az a Lenovo A536, de édesanyám azt mondta neki az nagyon nagy Ezért keresnék valami alternatívát 4 inch körül, amire még gondoltam azaz S3 mini (de samsungot magamnak sem vennék, nem akarok vele sem kiszúrni) vagy az Xperia L. Mik lennének még hasonló árban? Köszönöm előre is a segítséget!"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Ájvé
veterán
válasz Balazska15 #85938 üzenetére
S3 minit inkább ne, nem sok jót hallani róla (inkább fordítva).
Lenovo A2010 nem olyan túl nagy, 4,5"-os és tudásban is elég jó. -
jUUh
addikt
válasz Balazska15 #85938 üzenetére
Én anyámnak is S3 MInit vettünk egy hónapja 20e forintért. Nem akart okostelefont, de ezzel nagyon meg van elégedve, stabilan megy neki, csak az ébresztő szrol néha valamiért...
Samsung Galaxy S23+
-
Ájvé
veterán
válasz Balazska15 #85941 üzenetére
Gondoltam még újonnan esetleg belefér.
A536 nem rossz, kijelzője elég gyenge és a SoC se erős, de átlagos felhasználásra elég persze, 1GB RAM is megvan. -
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm megkeresett, hogy segítsek neki a választásban.
1. lg spirit 4g lte
2. lg leon 4g lte
3. samsung galaxy cre prime
4. samsung galaxy trend lite 2
5. samsung galaxy a3
6. sony xperia e4Amiket kiemelt, hogy legyen jó: gps, wifi, elegendő belsőtárhely programoknak(attól tartok ebben a kategóriába sok választás nincs), a kamera ha átlagos az már jó. Játszani nem játszik, így olyan nagyon sok hely se kellhet neki.
Egy samsung galaxy xcover 2-őt kell leváltani, ezt a szintet nem nehéz megugrani
Bármelyik telefonnal érdekel a tapasztalat jó is rossz is, az is jó ha ki tudom szűrni a szart.
-
hábumm
újonc
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni új telefon vásárlásához.
- Árkategória: ~70 ezer Ft maximum
- Használt vagy új? újat szeretnék
- Hol vennéd meg? telekomnál előfizetésem van, valószínűleg ott venném, vagy függetlent megbízható boltból gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Mindenképpen hosszú távra, jelenlegi telefonomat is 4 éve használom - szeretném ha az új is jól használható lenne több évig
- Mire használnád? telefonálás, sms, emailek, chat, zenehallgatás, netezés ha nem vagyok gépközelben, esetleg néha navigáció (jelenleg egy e52-es nokiám van, nagyon szeretem a saját naviját, de ez a fajta offline navi nem peremfeltétel). Stabil, gyors, megbízható telefont szeretnék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? androidra gondoltam a sok elérhető app miatt, a windows phone-t nem igazán ismerem, de meggyőzhető vagyok
- Milyen kialakítású telefont keresel? nincsenek óriási kezeim, és szeretném tudni egy kézzel is használni a telefont, úgyhogy 4,3-4,5" képátlóban gondolkodok (mivel itt elég szűknek találtam a kínálatot, nagyon maximum 4,7"). Jelenleg egy e52-es nokiám van, az ő utódjaként szeretném, hogy az új telefon szintén elég masszív, jól összerakott, minőségi telefon legyen, jó érzés legyen kézbe venni. Továbbá szeretném, ha visszafogott használat mellett (nem fogok filmeket nézni, komoly játékokkal játszani, állandóan wifin lógni) azért legalább két napot kibírna töltés nélkül.Nézegettem már pár telefont, eddig ezeket találtam szimpatikusnak: samsung galaxy a3 (nagyon tetszik az anyaghasználata, bár nem vagyok benne biztos, hogy megéri az árát), galaxy s4 mini, alcatel ot idol alpha, nokia lumia 735. Szívesen fogadok bármilyen javaslatot, főleg ha azok kicsit olcsóbb, de megbízható, tartós, jó telefonnak ígérkeznek. Őszintén szólva egy kicsit még idegenkedek a számomra ismeretlen nevű új kínai gyártóktól.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Ájvé
veterán
válasz egykettő #85943 üzenetére
Ha szart akarsz szűrni akkor 3-4-6 kapásból. A3 a legjobb, de árban messze a többi felett van (nem mintha annyira jó lenne, csak nevet ki kell fizetni rendesen), egyébként meg Xiaomi Redmi 2 PRO.
-
Migos
csendes tag
Sziasztok,
Telefon valtas elott allok, eddig egy galaxy s5-ot hasznaltam, az ar amit raszannek az kb. 100-150k lenne, kulonosebb igenyeim nincsenek, iphone kilove.
Koszonom a segitsegeteket. -
Ájvé
veterán
válasz egykettő #85947 üzenetére
Komoly hibáról én nem tudok, hibás darabok biztos akadnak, nézz be a fórumába, pont most kérdezte valaki ugyan ezt, hátha les rá érdemleges válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest