Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz juve600 #79601 üzenetére

    Hulladék-hulladék. Tökmindegy.

    MT6572 tulaj vagyok, 1GB RAM mellett. Max ez tesz hozzá. Egy Galaxy S van ilyen vagy jobb. Meg az érintő is fontos. Xperia L-en ha játszanom kéne, ripityára törném 5 perc alatt.

    Ide más kell. 7 órás út, akkor oda kell akku rendesen. Én úgy lennék vele, hogy egy PSP érné meg erre a célra. Ha meg tudna multizni a többiekkel, meg peer pressure, meg egyéb fasság, akkor mindeképpen valami komolyabb.
    Snapdragon 400 meg OMAP4460, SGS3 kategória alatt csak szopni lehet, játszani nem. Lehet, hogy elindul (hogy 2 másodperc múlva összeomoljon), lehet, hogy el is fut (3 FPS-sel), de abban nem lesz köszönet.

    Ne kövesd el a szokásos hibát. Vesznek a gyereknek valami teszkós kamukonzolt, vagy olcsó szargépet, szartelefont, és mivel értelmes célokra nem lehet használni, szétveri. Utána lehet mutogatni, hogy hátmegondtam, meg káros a fejlődésre, agresszív lesz tőle satöbbi.

    Az fontos, hogy tudjon rá vigyázni, amit ő akar, azt az én időmben felső tagozatban kezdték a népek "korán". 6 év az tényleg rohadt kevés ehhez. Olvasni jól tud? (ennyi idősen nekem ment)

    Remélem van valami bátyja, aki minőségi útra tudja terelni, mert unokatesómon látom, hogy kontroll nélkül csak a szemetet találják meg, meg a vírusokat. Arra meg aztán nincs szükség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák