Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz HuMarc #72290 üzenetére

    Nem, itthon is hivatalosan forgalmazzák az említett telefonokat.
    Akkor konkrétan a listáról:
    Moto E és G jók ugyan, de itthon hivatalosan nincs forgalomba sajnos, így már is bukta a forgalmazást, mert hiába van itthon Motorola jelen, ha nem forgalmazzák a készüléket, szóval nincs itthon mögötte hivatalosan támogatás, ez mellett magyar nyelv sincs bennük, van akinek ez is fontos.
    Sony E3 szerintem no komment, inkább kicsit drágábban Redmi 1S (lehet elfogultság), tény mondjuk nem annyira ismerem a készüléket, bár VGA kijelzővel biztos piszok gyors, 4GB ROM meg édes kevés, főleg ennyiért azért többet vár az ember.
    LG G2 Mini, jobb mint az előző, akár még ajánlható is, bár Redmi 1S-t megint többre tartom ennél is, xiaomishop.hu-n pedig 60-ért van Redmi 2 is már, ami még jobb választás (megbízható webshopnak beírhatod).
    Sony M2, szintén hasonló mint az előző, Redmi 2 jobb ennyiért, persze ha nem kifejezetten vízálló készülék kell.
    LG G3S, egy újabb S400-as variáns (bár igaz, 50-80 között nehéz mást találni), de ez már egyértelműen sokba kerül, nem éri meg az árát, ez már mondjuk mérhető a Redmi 1S-hez tudásban, csak kár hogy 20-al drágább, Redmi 2 is olcsóbb és jobb is.
    Samsung A3, ez már végképp túl van árazva szerintem, megint csak Redmi 2 ami jóval olcsóbb.
    SGS4, ez már viszont jó vétel.
    Sony Z1C szintén jó készülék, bár ismerősnek beázott, szóval csínján a vízzel (bár miért is hiszen vízálló és lehet rá hivatkozni, neki is azt mondták a szervizesek, hogy ez bizony vízálló).
    SGS5, drága tudásához képest, lehetne mondani pár alternatívát ennyiért.
    Nexus 6, szerintem ez is sok, van akinek mondjuk bejön, ezt is lehet ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák