Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandy13
aktív tag
Hali
Érdekelne milyen telefont javasoltok.
Lényeg:
GPS (vezetéskor korrekt, gyors legyen)
5" körüli kijelző , 220ppi felett
Gyors cpu...
50.000 körüli pénzt szánnék rá. (Új és újszerű az az használt telefon is beletartozik ebbe az árkategóriába.)
A lényeg hogy a böngészőt jól bírja, multitasking al ne legyen baj (min 1gb ram)!
(még az iphone 4/4s ben gondolkodtam)Előre is köszöntem a választ!
-
maajsz
senior tag
Hello,
a "mini" kategóriában melyik lenne a nyerő? S4, G2, vagy One mini? A HTC-ről nem hallottam jót, a G2 meg még elég friss, de hátha valaki tud egy pár szót mondani róla -
jooker82
nagyúr
válasz _stick_ #49600 üzenetére
Az L70,kicsivel mindenben jobb. Kb egy árban vannak? Gondolom a voda.
LeslieGasp: A HTC ,es S4 túlárazott.. és nem jobbak a G2-nél. Aksiban messze a G2 a legjobb.Ahogy irtad,a legújabb lefrissebb rendszerű a G2 mini. és a vodánál jó áron kezd előfizuval.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-Faceless-
őstag
válasz mumus10 #49595 üzenetére
Ne foglalkozz a Huaweiel nem rossz, de nem elég jó.
Ha össze tudod hozni vedd meg az Optimus G-t FirstPhone-nál amíg még van. Azzal jársz akkor a legjobban.Hidd el otthon vagyok a témában, még ha nem is hiszik ezt sokan, és magamnak is ebben a kategóriában keresek. Ha most kézben lenne a pénz rá, én is azt venném. Nem fogod megbánni.
-
bandy13
aktív tag
válasz xperiasigi #49604 üzenetére
Nézem ezt a telefont, eléggé megtetszett, na meg az ára is. Kösz!
Mért ilyen alacsony az ára ? (cpu látom nem egy erőmű de akkor se ilyen áron szoktak lenni ezek a telefonok)
Nézem is [link]
jooker .. Nézem[ Szerkesztve ]
-
mumus10
csendes tag
válasz -Faceless- #49606 üzenetére
Meg is venném, ha lenne gyári garanciával, de sehol nem találom. Újra kezdődhet elölről a keresés
One love. One United.
-
duckload
aktív tag
Üdv
moto g ajánlott készülék?
55 körül vadászok mobilt tesomnak.
Esetleg más alternativa?
Álltalános felhasználás.[ Szerkesztve ]
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
motoflug
őstag
válasz Villanykörte #49577 üzenetére
Mikor jön ki a 8.1? Vagy már kint van?
-
xKacsax
aktív tag
Sziasztok telefont szeretnék vásárolni maximum 60.000 Ft értékben. Felhasználás szempontjából általános célokra csipetnyi multimédiás tevékenységgel (pl: e-mailezés, film nézés, néha egy kis játék, és nagyobb mennyiségben zenehallgatás) Kiszemeltem egy WayteQ TALK 5H ilyen hardverre pályázok és az 5,5" kijelző is lényegesnek tekinthető. Viszont azt olvastam hogy a processzora nem a legjobb a támogatás szempontjából. Efölött eltekinthetek és vegyem meg vagy van-e most jobban megérős készülék ilyen feltételekkel ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Verba volant, scripta manent.
-
xKacsax
aktív tag
válasz xperiasigi #49618 üzenetére
Úgy látom pont egy WayteQ tulajdonossal találkoztam Nem sok hátránya van az MTK procinak benne ? Mert ha nem túl feltűnő akkor nálam már most best buy.
Verba volant, scripta manent.
-
vagyii
újonc
Hy
A kérdésem a következő lenne:
Melyik telefon érné meg jobban? Samsung s3 / LG L9II / Huawei P6?
Voda előfizu lenne 65k/ 29k/ 70k az árak
Elsősorban zenehallgatási fronton vannak e nagy különbségek ez érdekelne, illetve minden egyéb info ami az összehasonlításnál valamilyen gyakorlati előnyt vagy hátrányt jelent egyik vagy másik számára (mennyire számít h a samu s3 már régebbi darab stb...)
Köszönöm szépen
-
mtcob
senior tag
válasz vagyii #49623 üzenetére
Ha valóban a zenehallgatás az elsődleges szempont, akkor az S3 lesz a nyerő, a Wolfson DAC miatt sokkal szebben szól ugyanolyan fülhallgatóval mint a másik két készülék.
Réginek régi készülék, de hardveresen még mindig előrébb van mint az LG L9 II, kamerában a legjobba három közül, illetve üzemidőben se rossz...amiben alulmarad az szerintem a kijelző (S3 féle AMOLED nem sikerült valami szép és természetesre, +sok a panasz beégésre), illetve a telefon hardveres képességeit eléggé lekorlátozza a Sasmung féle TouchWiz UI, emiatt kevés a szabad RAM és a procit ia pörgeti, szóval hajlamos laggolni....
P6-t én nem szoktam ajánlani, mivel nem igazán támogatott a procija (saját márkás), ez később kompatibilitási problémákat okozhat), illetve erőben sem valami jó, szóval én arról lebeszélnélek
LG L9 II a nagyon kedvező ár miatt ajánlott,nagyon nagy (2x-es) az árbeli különbség a P6/S3 és az L9 II között, annak ellenére hogy arányaiba közel sem jobb ennyivel a két drágább készülék...
Szerintem ezek közül S3, vagy ha nem akarsz annyit költeni, akkor L9 II, hangzásra azért ez is teljesen korrekt telefon[ Szerkesztve ]
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok!
Prestigio és Gsmart márkákkal kapcsolatban kérdeztelek már benneteket de sajna senkitől nem jött nagyon válasz... van valakinek tapasztalata velük, mennyire megbízhatóak? Itthoni szervizelésük van, futárral..nekem nagyon ajánlgatják őket.
-
123sylaar
aktív tag
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a telefonomat.
Leginkább netezésre és neten, voip-on keresztül telefonálásra, navigálásra használnám, fényképezés is elképzelhető. 5" körüli méret érdekelne.Amiket néztem: Galaxy s3, grand 2, s4 mini (bár ennek kisebb a kijelzője)
max. 80 ezer forintra gondoltam.Köszönöm a segítséget!
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok! Most LG G2-m van, de mindenképp le akarom cserélni, főleg a borzasztó gyenge telefonálási hangerő/hangminőség miatt. Hajlandó vagyok valamivel lejjebb adni technikai fronton. Elsősorban Android érdekel, de szóba jöhet windows is. Ár kb. 100 ezer forint környékén mozoghat, részlet, előfizu is szóba jöhet (T-Mobile-os vagyok). A lényeg, hogy a telefon gyors legyen, akku bírja masszív használattal az 1 teljes napot, jó legyen a telefonálás hangminősége, és a többiben is azért üsse meg a felső-közép kategória szintjét. Ja, és nem árt a bővíthetőség sem, bár a hiánya nem kizáró ok. Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
_Ata_
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, gondolom itt sokan képben vannak a jelenlegi telefon piacról
Keresnék egy androidos telefont 40-50.000Ft-ért, a fő szempont hogy kicsi legyen (s3 mini méretű kb) és fehér színű. azon kívül a legjobb ár/érték arányú telefon érdekelne.
A két kiszemelte eddig az s3mini és az LG L7II, melyek közül sztem az LG jobb, de hátha van más ötletetek.
Köszönöm szépen előre is! -
KukliN
csendes tag
Sziasztok!
Az LG Optiums L9 II és a Sony Xperia Sp a két kiszemeltem...
Melyik lenne a jobb vétel hosszútávra? Vagy tudtok ajánlani másik telefont max 75e forintért?Nekem fontos:
-Kamera legyen jó
-Multitaskingnál ne fagyjon le
-Fusson el az összes jelenlegi alkalmazás,játék
-Minél hosszabb üzemidő
-Kijelző minősége -
duckload
aktív tag
moto g 55K vagy lg f6 60K vagy nexus 55K?
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
-Faceless-
őstag
válasz duckload #49641 üzenetére
Nem mindegy melyik nexus, és milyen. Ha be mered vállalni a használtat, akkor nexus 4 16GB-t a legjobb, de ha nem akkor inkább 16 GB-os Moto G-t ajánlanám. A 8-as modell mind a kettővel csak nyűg, és szenvedés...
Az f6-nál kb. minden tekintetben jobbak azért nem említettem.
#Mr.Silkó Próbálj megnézni egy kiállított nexus 5-öt valahol, ha tetszik akkor azt ajánlanám. Ha nem akkor valahogyan a csomagodba bele lehetne-e paszírozni egy Note 3-at, vagy Htc One-t?
Az a baj, hogy a G2 elég jó telefonnak számít, és nem igen van esély, hogy olcsóbb kategóriában pozitív csalódás érne.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz -Faceless- #49642 üzenetére
Igen, igen, csak sajnos nem az igazi a G2 hangminősége nekem. A Nexus 5 ebben jobb? Mert amúgy tetszene, és tudom, hogy sokat tud.
-
-Faceless-
őstag
válasz Mr.Silkó #49643 üzenetére
Hát nekem nincs, de ahogy olvastam nincs rá panasz sehol, és több videó elemzésben is azt mondták, hogy jó hangja van. Biztos, ami biztos jobb ha közvetlenül rákérdezel a topicjában amire csak kíváncsi vagy.
Azt tudom, hogy a nexus 5-nek a külső fő hangszórója egy kicsit gyengécske. Viszont, ha abszolut a legjobbra hajtanál ezen a téren, akkor Htc One-t nézd meg. Gyengélekdik kamerában, de ha hangzásról van szó nem igen van párja a piacon.
-
edem96
senior tag
válasz Mr.Silkó #49643 üzenetére
Ugyanazt tudom mondani, mint Muffman kollega..... Nexus 5 (elvileg ugyanaz a belseje mint a G2-nek) vagy éppen a másik 2 említett készülék.
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
Mr.Silkó
veterán
válasz -Faceless- #49644 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
LyonnaisFan1
őstag
Az LG L4 II (E440) jó telefon?
Az Edigitalban jelenleg 27K kártyafüggetlenül, és a honlap szerint ahol venni akarnám átvehető.
És fehér színűAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
jooker82
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz jooker82 #49648 üzenetére
Köszi!
Az alábbi videónál a középső gomb környékén az a valami több színben világít.
[link]Az Notifikációs LED lenne, ami jelez bizonyos eseményeket? Mert ha igen, akkor az egy jó nagy +1 pont
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
scream
veterán
Sziasztok!
Keresnék 50-60 nagyon max 70ezer Ft-os árkategóriában olyan okostelefont (Android előnyben), ami a következőket tudja:
- legalább 2GB RAM
- jó támogatottság (-> szoftveres is!)
- Y kábel nélkül rendesen működő OTG
- értesítési LED
- lehetőleg minél könnyebb
- GorillaGlass
- normális mikrofon, hangszóró (telefonálásnál), antenna (térerő)
- Glonass GPS
- LED kijelzőAz eszközt használtam venném, de ha az új ára is kijön ennyiből az sem baj.
Ezeknek a kritériumoknak talán egy LG Nexus 4 felelne meg, csak ott az OTG nem megy "rendesen", ami nem jó hír, lévén nem bővíthető a memóriája.
Méret szinte mindegy, de azért 6" alatti kéne.
Most egy Xperia SP-ről váltottam a nem túl nagy szoftveres támogatottság miatt, előtte egy Samsung Galaxy S4 Minim volt, amitől az antennájának a gyengesége miatt váltam meg.
Amit néztem még, az a BlackBerry Z10, tetszik is, csak nem tudom mennyire megy rajta az "Android támogatás".
Esetleg LTE-s SG S3 is jó, most, hogy így ezeket leírtam...
Szerintetek?
További ötleteket is szívesen fogadok. És Sony termékek nem érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest