Új hozzászólás Aktív témák

  • TJAttila

    csendes tag

    Sziasztok!
    N78-as Nokiám va, kb 6 éves. Szeretném lecserélni. Kicsit tanácstalan vagyok mivel az n78-at eléggé kihasználtam, a mostani felhozatalban nem nagyon van olyan telefon ami valamiben ne lenne "visszalépés" ehez képest, és még emészthető árkategóriában is lenne.
    Vagy kártyafüggetlen, vagy Vodafone függő érdekelne (flotta tarifa felfedező oszlop). Győrben nem nagyon ismerek gsm boltot, illetve az efféle pult mögötti cégektől kicsit fázok közel 100 rugót odaadni nekik. Pestre meg a gariztatás miatt nem mennék fel, így vagy Voda függő, vagy MM-os, vagy Euronics-es, esetleg Edigitalos cucc érdekel, _esetleg_ olyan netes webáruház, amelyik megbízható(?) ha gariztatásra kerül sor. Max 80 körül szánnék rá. Ennyiért melyik a legjobb választás az alábbiak közül:
    Lumia 820 80 lenne MM-ban - ezt tartom magam részéről a legjobbnak
    Lumia 720 60 lenne vodafüggőn - tetszik, hogy jól bírja az akku
    Xperia SP 90 lenne vodafüggőn - ez már nagyon a határokat feszegeti árban.
    Concorde 5700 80 körül lenne MM-ban - tetszik, hogy elég jól el van látva hardverileg, de nemtudom, zsebben elfér e?
    Régebben néztem Optimus 4x HD-t, tetszik is, árban is jó, ott viszont olyat olvastam, hogy nem mindegy, hol gyártották, és frissítésnél gáz van, ha ázsiai...
    Esetleg más valamilyen telefon?

    Amire szükségem lenne:
    N78-nál(3,2MP autofocus) jobb kamera,
    fontos a jó kihangosított, és/vagy fülhallgatós zenelejátszás (tudom, az N78 sztereo hangszóróval van, ez meg most persze, hogy csak HTC One-ban van 150K-ért... - ez nekem telefonért soknak tűnik) megbízhatóság (reggel telefon ébreszt, ha netalántán kifagyna a telefon éjjel, az nem lenne jó, illetve napközben sem baj ha nem fagy, vagy akadozik).
    Jó internetezési élmény/nagy kijelző (N78-on is sokat netezek wifin keresztül, de kicsi a kijelző(320x240)).
    normális játékok
    Lehetőleg normális navi - Lumia tetszik ezügyben.
    erős wifi (router kb 12 méterre a nappalitól 2 db fal mögött van, de notebookok meg az n78 is simán megbirkózik ezzel, SP-nél viszont hallottam, hogy ebben nem annyira erős.)
    Nem akarok semmi extrát, csak használni. Céges telefonom van mellette (BB9900 de persze csak E-mail előfizetéssel...), így ez privát nyúzós telefon lenne, amivel néha lehet telefonálni, lehet netezni, zenét hallgatni, meg a szokásos.
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák