Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    Sziasztok!

    Szeretnék tájékozottabb fórumozó társaimtól egy kis útbaigazítást kapni:) Remélem valaki kisegít.
    Már 2 hete bújom ezerrel a dolgokat és megőrülök. Szeretnék telefont vásárolni, sikerült két készülékre leszűkítenem a repertoárt (ez se volt egyszerű).
    Azonban ezek szöges ellentétei egymásnak.

    Szempontok, hogy tartsam magam a topic tematikájához.

    - Árkategória az 60.000 Ft.
    - Csak új, használt nem jöhet szóba.
    - Hosszabb távra terveznék, amire használnám az alkalmi internetezés -és navigáció (nem autós), fényképezés/közösségi kapcsolat tartás (facebook, e-mail), telefon, sms.
    - Kizárt gyártók: Huawei, Alcatel, ZTE, Myaudio, LG

    Sose voltam igazán telefon mániás, eddig ez lenne a legdrágább telefonom. Mindig megelégedtem a belépő szinttel, most többre vágynék kicsit.

    Versenyzők:

    Prestigio MultiPhone 4500

    Ezért az árért nagyon tetszetős és jónak látszó telefon. Van itt 4.5'"-os IPS kijelző, Gorilla Glass, 1.2-es Dual Core, 1 GB RAM, legújabb android ami majd upgradelhető lesz 4.2-re, 8 MP kamera, az átlagosnál hangya.....-t nagyobb akksi. Tokkal-vonóval. 2 év futárszolgálatos garancia, gyors szervizháttérrel.

    Nokia Lumia 620

    Na ugye itt jön be a szöges ellentét, ez Windows Phone 8-as rendszerrel megy. Sose volt Windows Phone-al futó telefonom, de még nokiám se. Ellenben volt alkalmam kipróbálni egy Telenor szaküzletben a telefont és hát, nagyon tetszett. Meglepően gyors, stabil és kényelmes. Ami meglepett az a kijelző, ahhoz képest, hogy csak sima TFT, gyönyörű képe van.
    Ami aggaszt az a "csak" 3.8"-os kijelző (ezért az árért) és az, hogy nincs Flash támogatás. Utóbbi miatt eléggé szívtam a fogam, de nem tudom, hogy ez mennyire érintene hátrányosan. Azt láttam, hogy van youtube alkalmazás, de honlapok tekintetében kérdéses.
    A kis kijelző miatt a másik paramétereihez képest enyhén szólva is túlárazottnak tűnik, de tetszik rohadjon meg :))
    (A nokia weboldala vezetett erre a webshopra, így gondolom biztos megbízható, ha emellett döntenék innen fogom rendelni. Valakinek van tapasztalata ezzel a bolttal?)

    Aki időt szán a válaszra, s segít ebben az őrlődésben, annak előre is köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák