Új hozzászólás Aktív témák

  • Gynt

    junior tag

    válasz liszi70 #185141 üzenetére

    Érdekes kérdés ez. Nekem is csak androidos telefonom volt, de számomra elég nehéznek tűnne megszokni egy Iphone-t. Jó pár volt már a kezemben, ismerkedtem vele, de teljesen idegennek hatott.
    Mint ahogy a Samsung telefonok felhasználói felülete is nagyon más volt a MIUI-hoz képest, utóbbi számomra könnyebben átlátható, kényelmesebb.

    A lényeg szerintem az, hogy neked mennyire megfelelő egy Iphone. Ha mint írtad, hogy szerinted könnyen megszokható, akkor ezzel nem lesz gond.
    Én mindenesetre a "hardver/gyorsaság és támogatottság hossza" mellé behoznám azt a tényezőt, hogy ez a telefon már a kezedben van, rokontól megvásárolhatod, feltételezem, hogy normális áron. Egy másik telefont még keresni kell, vélhetően drágábban megvenni; míg addig ez a konkrét Iphone a rokonodnál porosodik, vagy megpróbálja eladni valahol, ami szintén idő.
    Én ezt egy win-win helyzetnek látom: neked tetszik az Iphone, szükséged van egy telefonra, a rokonod pedig meg kíván válni tőle. Időben, idegeskedésben is vélhetően mindketten jobban jártok, ha ezt megveszed tőle.
    Ha pár hét, hónap után úgy érzed, hogy mégsem jó, akkor pedig lecseréled. Ha pedig elégedett leszel vele, akkor használod, ameddig szét nem esik.

Új hozzászólás Aktív témák