Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Murloc #16070 üzenetére

    en qualistorm-al ellentetben csak osszefoglalo velemnyt irok:
    annyiert jo vetel (80-ert is) gyari garival (26 honap), mert barmi mast vennel most hasonlo aron (termeszetesen fuggetlen gyari garis keszulekekrol beszelek) kozepkategoriaban az nem lenne jobb hosszu tavon (sok esetben gyengebb).
    Termeszetesen az amoledet van aki szereti van aki nem ( be is eghet, de hazhoz jon a szervizes es 20perc alatt csereli ;) ), de ebben az arkategoriaban jobbat osszessegeben most tenyleg nem lehet talalni. Hasonloan jot (mas hibakkal), es gyengebbeket igen. Ket ev mulva egy frissen kiadott kozepkategorias telo 80ezerert sem lesz jobb hardverben, kozossegi tamogatasa reven fozotten lesznek ra 5-os androidok is (bar van akit ez pl. nem erdekel) jovore tuti.
    2011-ben olyan csucstelot csinalt samsung amit egy evig nem tudtak lenyomni...nekem nagyobbat utott mint az elso sgs (sgs3 meg elhibazott az 1 giga rammal, csak a 2gigas lte verzio jobb igazan), egyszoval ha ennyi penzt szan ra valaki, es hasznalt, vagy szolgaltatos, vagy bolti garis telo nem erdekli akkor erosen ajanlott.

Új hozzászólás Aktív témák