Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Bdanyy #155075 üzenetére

    Sokan dobálják a gms-t a Huawei fejéhez, aztán meglepően kevés mindent használtak belőle ráadásul főként olyan cuccokat amik browserből mind pótolhatóak és cserébe még az akkuidőben és effektíve sot-ban is igen nagy előny lenne a böngészős verzió. :U :D

    HMS se a világ vége apum megszerette a H8-cal a Huawei felületet neki néha böngészőben YouTube-ozni és telefonálni teljesen jó meg zenét hallgatni egy P40 Lite ami a mostani árában erősen elgondolkodtató. Neked vagy nekem már sok minden hiányozna ez van kinek mit és mire plusz megszokások és a user hajlandósága ami szépen körbe írja mi lesz a telo vétel vége.

    Azzal kezdtem anno nem akarok Samut, samu lett. Jó ár, és kompromisszum ez ezt kell szeretni.

    Pont ezért nem szoktam isheepezni vagy almázni se főleg mióta volt nálam pár hetet egy XR. Nem azt mondom rossz, egy könnyen elsajátítható átlátható rendszer adott ott is de marha zárt... Ha a gyártó a gőgjéből visszavenne máris kevesebb fanyalgó lenne... Vannak nagyon jó megoldások a rendszerben, szerintem attól is függ ez az örök almás vagyok vagy nem jelenség, hogy ki mivel kezdett. Az android hátrányát az elején azért nem kéne elfelejteni mert az tény, hogy stabilitásban kb a Loli óta veszi fel ténylegesen a versenyt. Mivel 2, 4, 6 év után eleve szkeptikusan tekintesz a másik megoldásra.

    De ezt márkára is le lehetne vezetni, régen nem vettem volna se Xiaomit se Hyundait. Azóta érdekes mindkettő a lazán ajánlott vagy ajánlható kategóriába ért. :)

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák