Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz redbiro #155849 üzenetére
A 6 col környéke a szűk keresztmetszet. Ha attól eltekintünk, akkor Oneplus 7T vagy Huawei P30 Pro (itt még van Google, de ki tudja meddig). Utóbbi kamerában sokkal jobb. Hasznaltan S10+ is beleférhet. Szóba jöhet még a Galaxy S10 lite, ami kamerában nem annyira combos, de állítólag a gcam sokat dob rajta.
-
juuzer
addikt
-
juuzer
addikt
válasz Viktor0610 #155845 üzenetére
Kérlek áruld el, hogy hogy csinálod. Nekem 3G-n már egy Messenger-üzenet se hajlandó elmenni.
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
juuzer
addikt
válasz Viktor0610 #155855 üzenetére
Nem tudom, nálam úgy az elmúlt pár évben semmi se akart már nagyon 3G-n működni. Még a Xiaomijaim se.
Se Telenorral, se Vodával, se T-vel.
Igaz mondjuk, hogy nálam még egy Note 9 Pro is lemerülne egy nap alatt, annyira nincs jó hálózat itt nálunk a Dunakanyarban.
Vamos a la playa.
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Venni még nem akarok, csak tájékozódni.
Látom az a trend okostelefon téren, hogy 23 kamera kerüljön a hátlapra(, minimális legyen káva) és jó nagy legyen a telefon.
Létezik olyan ami csak egy egyszerű, gyors, megbízható, időtálló okosteló, jó kamerával és mérsékelt mérettel? (Most S7-em van, de az abszolút mérete még annak is nagy egy kicsit. Volt Z3 compactom, annak a kijelzője kicsit kicsi volt, szóval talán körülbelül 5 colos kijelző + minimális káva lenne a legkényelmesebb)."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz wanted5 #155862 üzenetére
Azt sejtettem, hogy az iphoneok közül vannak, amik kb megfelelnek a kritériumnak, de ennyi?
Az s7-tel még elvagyok, de remélem mire leamortizálódik, addig kipukkad a lufi és lesznek ésszerű konstrukciók is.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bdanyy
addikt
válasz emiki6 #155860 üzenetére
S10e esetleg, vagy iPhone SE 2020, vagy az majd a 12.
MéretekVannak most is kicsik, de visszalépés S7-ről a legtöbb.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
őstag
válasz xhege #155852 üzenetére
köszi, én is a 7T-től indultam, de az 5T alapján a kamera nem bajnok a oneplusokban. a másik találatom a S10+ volt, de eddig mindig ódzkodtam a samsung telóktól, mert régen tele voltak vágva bloatware appokkal. a kamerája tényleg penge?
it never gets easier, you just go faster
-
csaba1203
addikt
válasz emiki6 #155863 üzenetére
Abban bízom én is, hogy az Apple talán meg tudja majd fordítani a trendet és el kezdenek újra zsugorodni a telefonok, mert már külön bőröndöt kell az embereknek venni pluszba ha valahová vinni szeretnék őket....
Nagyon várom a bemutatót, mert van egy csere érett i7-em. -
emiki6
veterán
válasz xhege #155865 üzenetére
Szimpatikus, de egy kicsit még lehetne kisebb, mert akkora, mint az s7 (akár az s10e). Egy 2 centivel lehetne alacsonyabb pl, de akár 3-mal is.
Az a vicc, hogy legendásan hosszú ujjaim vannak és mégis zavar. Rövidebb ujjakkal szar lehet ma telót keresni.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Micsurin
nagyúr
válasz emiki6 #155869 üzenetére
Hosszúakkal is. S10-et nagyon megszerettem de még egy telot ilyen elcseszett bekapcs gomb elhelyezéssel nem láttam.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Lecs@
addikt
Sziasztok. Váltani szeretnék Iphone 11 pro max, Huawei P40 Pro ról. Van valami jó friss újdonság, jó áron ilyesmi paraméterekkel?
512 GB
-
süti5
őstag
Sziasztok,
légyszi segítsetek
Feleségemnek van egy iphone 5 meg egy 6-osa.
A 6-ost már kvázi nagynak találja, de használja mindkettőt hosszú évek óta megelégedettséggel (5 éve mindkettőt).
Az ötös most rakoncátlankodik, ezért keresek egy kicsi telót jó kamerával. Próbálom rábeszélni az androidra, egy samsung s10e-re, de lehet marad az iphone-nál.
Kérdésem, hogy mi a véleményetek az iphone7-ről? Vagy megéri, mondjuk a jobb kamera miatt egy új SE?
Köszi -
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Eljött az ideje,hogy 2016-ban vásárolt Huawei P9 Lite telefonom lecseréljem.
Jelenleg is működőképes csak lassú egy kicsit és ugye nem jön frissítés rá se android se emui. ( Már régóta.)
- 50 ezer Forintot szánok rá és csak új telót vennék. ( Elvből nem adok többet telefonért. )
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
Ebay-ről vásárolom mivel Külföldön élek.
Lenne itt 4 db telefon amiket néztem. Abszolút nem értek a műszaki megoldásaikhoz úgyhogy ha van jobb vagy ajánlottabb készülék nyugodtan írjátok le.
1, Nokia 6.1
2, Nokia 5.1 Plus
3, LG K50S
4, Lenovo K5 Play vagy Lenovo K5 ProSegítséget köszönöm előre is.
-
simi23
újonc
Sziasztok!
Ez létezhet?
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_3009186426818756.html?wid=2000001
-
mortison
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos telefonokhoz egyáltalán nem értek, így szeretném kérni a segítségeteket. Maximum 70 ezret költenék a telefonra. Ami fontos a számomra, hogy legyen jó üzemideje, ne akadozzon a szoftver és szép képeket/videókat lehessen csinálni vele. A többi funkció nagyon nem érdekel. Köszi!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok 100k környékén mit érdemes újonnan venni? (13 éves srác, nyúzni fogja...)
ThinkPad
-
xhege
veterán
válasz Öcsielvtárs #155880 üzenetére
Először 5-10 ezer között egy komolyabb ütésálló tokot
-
Cyborg
őstag
válasz Öcsielvtárs #155880 üzenetére
Mi Note 10 Lite
-
esde
tag
Sziasztok!
Van esetleg a redmi note 8t óta ugyanebben az árban jobb választási lehetőség? Az ár / érték arányra gondolok, (50-55k) esetleg újabb készülék ami megéri ehelyett?
Köszönöm!
-
Cyrin
addikt
Attól függ mit szeretnél, mik az igények, nálam pl. ezek voltak
- 2 SIM + MicroSD (külön)
- infra
- viszonylag nagyobb akku
- jack csatlakozó, fm rádió
- kint is látható fényerejű kijelző
- dual band wifi, nfc
- viszonylag használható kamera
- ne a legnagyobb tepsiszörny legyen (9 pro pl)
Ezt így egyben csak a 8t tudta. -
esde
tag
válasz Cyrin #155887 üzenetére
Köszi a választ! Hát igazából a mostani fostartály telefonomhoz képest bármi jobb, a cél az lenne hogyha esetleg pár hónapon belül (nem tudom lehet-e ezt előre tudni) kijön egy újabb telefon ami a redmi note 8t szintet legalább hozza, csak nyilván újabb, és egy árban mozog akkor inkább várnék és azt venném. Mert a note 8 se most jött már ki, és több évre tervezném a használatát.
Az akku fontos nekem is, gyorsaság is, és normális képet lehessen lőni vele. Ja és a giroszkóp, és a normális érintőképernyő. De talán ez már minden készülékben van.[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni..
Huawei P30, P30 lite, P30pro
Ezek melyik samsung telefonokkal vannak kb egy tudásban. (nem az ár érdekel, hanem hasonló tudás)
Előny amlyikben van 3.5 ös jack, jó kamera, szép képeket és videót tudjon csinálni. Ujjlenyomat, nfc, dupla sim, bővítható memória.
Párom öreg huawei P7 lenne lecserélve.
Alapvetően huawei párti vagyok, de ki tudja meddig húzódik a két ország vitája. (Én elvagyok a google nélkül, van egy csomó másik app helyettük, de a páromnak nem egyszerű átállni.)... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Micsurin
nagyúr
válasz KKrisz751 #155892 üzenetére
30 Lite és Pro egy mondatban tudással említve kicsit tág teret képez...
3,5mm, kamera + feauterök szerintem A71 is mehet.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz Micsurin #155894 üzenetére
Igen.. tág terület.
De 10 éve csak huawei, előtte volt samsungom és nem követem a piacot annyira.
Így valójában fogalmam sincs mi mivel közel hasonló tudádú samsung vs huawei esetén.
Nekem mate20pro van, ha cserélek csak mate kategóriában, de ez bőven kiszolgál még.
Addigra lehet mate50-60pro vagy S30-40pro lesz már.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Lassan le kell cserélnem a Z1 compact-omat.
- Árkategória. 60 körül, de lehet valamivel több egy sokkal jobbért (100 fölött semmiképp)
- Használt vagy új? Használt
- Hol vennéd meg? Aprón
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra
- Mire használnád? Játékon és filmnézésen kívül mindenre.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5"-nél ne legyen sokkal nagyobbLegyen benne NFC és jó lenne, ha vízálló is lenne valamennyire, de az nem annyira fontos.
Ezek alapján mit ajánlanátok?
Köszi előre is!
Zoli
-
kislaci
senior tag
válasz süti5 #155899 üzenetére
A telefon dual simes, igaz az egyik csak esim lehet, a kamera meg nagyon jó, egyedül éjszakai fotózásban rosszabb, mint a 11. Hiába egy kamera ugyanolyan jó nappali fotókat, portékat készít, mint a 11. Persze zoom meg egyéb ilyesmi dolgokban nem Huawei, nincs fénnyel festés meg ilyesmik, de egyébként nagyon jó a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest