Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    email export: .eml fájlok egy .zip-ben. Ráeresztve az fsecure azt írja talált két kártevőt DE nem tuja őket semlegesíteni, mert vagy read only media, vagy tömörített achivum, vagy email-be kódolt cuc.. Szóval ha 2/3 áll hogyan tudnám kezelni ezt az állományt biztonságosan? Van olyan különálló progi ami kibontja törli visszacsomagolja, vagy úgy bontja ki, hogy egyből törli is a bajost?
    Csak annyit csináltam, hogy jobbklikk, ellenőrzés. Ha ránézek pl 7zippel (mennyi mi és miként van benne), akkor mekkora bajban lehetek? Kijuthat-e valami? Ha nincs .eml kezelő dolog a gépen, akkor is mennyire biztonságos csak kicsomagoltatni, és kiszűretni a rosszakat, majd az eredeti zip-et, meg a kettő találatot karanténoztatni (értsd a direkt érintett emailek nem kerülnek megnyitásra...)?
    Vagy a legjobb ha csak emiatt, csinálok egy rendszermentést, majd offline (kábel is kihúzva) rápróbálok kicsomagolni, újraellenőrizni,törölni?

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák