Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz mefistofeles #73250 üzenetére

    Kulcskérdés, hogy az a jelszó volt-e máshol is használva, mert hogyha igen, valaha, akkor az így simán kiderülhetett. Ha rákeresel arra a jelszóra a have i been powned- en, akkor mit mond ki leakelt? Ha senki olyan, akinél voltál valaha, és biztos egyedi jelszó, és még friss is, akkor van a baj. Akkor lehet megnézni, átrágni magad azon, hogy hol léptél be ezzel a jelszóval ebbe a fiókba, stb. Webkamera nélküli gépes lévén csak a semmibe beszél, de a jelszókikerülést érdemes komolyan venni a fentiek szerint fokozódó komolysággal!
    Emellett, ha opció, akkor én átnézném tüzetesen a belépési logokat, jelszót cserélnék, kiléptetnék minden más eszközt, megnézném, hogy mely eszközök a 2fa dolgok (értsd sms-től híváson át, email ig, van-e olyan beállítva aminek már nem kéne), jelszót cserélnék mégegyszer, beállítanék egy TOTP-s 2FA-t, és egy vadonat új aliast állítanék be, mint belépési emailcím (régi maradhat, azzal belépni már nem fog tudni), és úgy, hogy csak az legyen a belépési emailcím.

    Kik a feladói a 3 emailcímnek, részletesen, nem csak hogy "microsoft"!?

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák