Új hozzászólás Aktív témák

  • deter

    aktív tag

    válasz herb555 #2530 üzenetére

    Fél éve már talán, hogy nézegettem, hogy milyen párosítás illetve komplett megoldás fogyasztja a legkevesebb RAM-ot. (Természetesen ez nem azt jelenti, hogy összegészét tekintve, a leginkább erőforrás hatékonyabb) És saját, nem reprezentatív tesztemből az Avira free+Comodo tűzfal jött ki győztesen. Persze kizárólag freeware szoftvereket néztem. Ez kettő igen korrekt védelmet ad. Annyi a probléma, hogy Avira időként feldob ez üzenet, hogy vedd meg fizetős változatot, de ha jól emlékszem, ezt lelehet tiltani [link]. Viszont, ha egy teljesen átlagos felhasználónak kell, akkor MSE/Windows beépített tűzfal/Sandboxie*/Norton DNS szolgáltatás kombóra szavaznék.

    Még annyit, hogy Norton DNS-t mindenképpen beállítanám, illetve Sanboxie-t is telepítenék. Plusz néhány egyéb szokásos, S&D immunizáció vagy Spawareblaster és Comdo Time Machine. Utóbbi esetében érdemes kikapcsolni az óra melletti rendszer ikont.

    NOD 32-nél vedd számításba, hogy havonta frissíteni kell a szériaszámot. Feltéve, hogy magazinokhoz (GS/PC Guru/Chip/PCW) járó promóciós licenccel kívánod feltelepíteni. Illetve a rendszer memória fogyasztása nagyobb, mint Avira vagy Avast esetében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák