Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz blattida #20003 üzenetére

    Utoljára, amire még fel lehetett pakolni és működött, az a pl 12.04-es Ubuntu, de csak addig, amíg nem frissítesz (12.4.2-ben lévő kernel-el is már gondja van, ha jól emléxem). Azóta 13.04-es verziók is megjelentek (és azért itt nem 1-2 hónapról beszélünk), ennyire lassúnak nem kellene lenni, mert így nem sok értelme van a CAV létezésének (konkrétan semmi, mert csak ezért nem fogom a régi kernel-el indítgatni a Linux-okat) :N

    UI: CTM3-t is beharangozták még tavaly, már 5x kint kellene lennie a bétá-nak, de sehol semmi. Mondjuk amilyen szinten sikerült nekik a CIS 6-t elkettyinteni (szvsz a piac leghasználhatatlanabb/kiszámíthatatlanul gépet leamortizáló szoftverévé sikerült "fejleszteni"), meg is értem, hogy nincs sok idő másra. Jelen pillanatban egy bináris hulladék a CIS6, 10-ből 8 gépen okoz csak problémát (ebben az is benne van, hogy többet nem kell elindítani a gépet, mert teljesen bedönt mindent)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák