Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    Pár dolog eddig:
    Van két ránc a medence alján, ezt felállításkor 2-3 centi víznél megpróbáltam kisimítani, de esélytelen volt. Valószínűleg kellett volna hagynom benne egy napig a 2 centi vizet, hogy felmelegedjen és így a pvc is lágyabb lehessen. Igazából nem zavaró
    A simított beton felületre 1 rtg 260g/m2 geotextil + a Lidlis medence-alátétfólia került. A járás tök kellemes rajta, nem kemény a talaj vagy ilyesmi.

    Amit nem értek: Mindenki azt monda, hogy Ph-mínusz granulátum kell csak, úgyis felfelé tolódik el a kémhatás. Ez miért van? Hiszen az ember bőr is enyhén savas, a belehulló falevelek, meg ilyesmik is azok.
    Amúgy beletettem annyi Ph- -t, amenyit a 7,8-hoz írt a haszn.ut., kicsit jobban levitte, a 6,8-as színnél hajszállal sötétebb, tehát 7 lehet, az kb pont jó, ha amúgy úgyis lúgosodik majd.
    Az összlúgosság maradt zötétzöld, tehát nagyon magas. Ezzel kell/lehet vmit kezdeni? Amúgy ezt sem értem. Azt írták, hogy annál több PH vegyszerrel lehet elérni uganazt a hatást, minél magasabb a összlúgosság. Ezel szemben ld. előző pont: az utasításszerinti meniség még egy kicsit jobban is levitte mint kellett volna.
    A szabad klór csak 0,5 körüli, nem tudom, hogy mivel sóbontót használok, ez releváns infó-e, vagy fontos-e, h magasabb legyen.
    Amúgy nagyon enyhe klórszagot lehet érezni a vízen, sokkal enyhébbet, mint a klórozott medencéknél szokásos. És ez az enyhén sós víz tényleg jót érzés a bőrnek, úgy, ahogy a hirdetésben volt :)

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák