Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Egy idő óta meg van "hülyülve" a Jukebox. Küldő HDD van rákötve USB-n. Szkennelés után a végeredmény fekete-fehér szétesett borító, a belső "fanart" fele nem látszik, és hasonlók...mi lehet az oka? (med600x3d)
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Én a Yadis-sal generaltatom PC-n a borítót és minden hibátlan.
S3x, hifi & rock and roll
-
Kékkutya
csendes tag
válasz TazLeacher #9053 üzenetére
Új firmware:
V4.0.2_6April2016_patched
1. Fixed corrupted images when scraping movies from tmdb. To fix movies that have already been scraped delete the 'movie.name.xml' files in each movie folder and do a new Scan.http://www.mede8er.org/Firmware_Final/MED1000X3D/X3D_Series_V4.0.2_6April2016_patched.zip
-
galaxys80
veterán
válasz TazLeacher #9053 üzenetére
Tele a hócipőm már nekem is ezzel a szétesett borítókkal. Én biztos nem fogok Yadis-al tökölni. Nem azért vettem annak idején a med-et.
A szomorú az, hogy valószínűleg ez már nem is lesz jó. -
Kékkutya
csendes tag
válasz galaxys80 #9057 üzenetére
Nekem is MED600X3D van. Ugyanaz a firmware az X3D sorozathoz.
Itt az eredeti gyártói bejegyzés. -
TazLeacher
nagyúr
Most rakta ki a magyar Med is az FB oldalra:
Új firmware (pontosabban a legutóbbi v4.0.2 módosítása) érhető el az X3D sorozathoz, amely telepítése után már nem okoz többet problémát a jukebox által a TheMoviedb.org oldalról letöltött hibás felbontási adatokat tartalmazó képek megjelenítése! Így nincs szükség manuálisan módosítani a képeket, azok a Mede8er jukeboxban is jól jelennek meg ismét. Részletek, letöltési link a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz TazLeacher #9060 üzenetére
Olyan régen jött már fw frissítés, hogy időközben teljesen elfelejtettem hogyan kell elvégezni
Egyébként nekem nem jelentkezett (nem vettem észre?) a jukebox probléma.
Aki feltette már: milyen változást tapasztal? Pl. youtube ?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Megoldottam! Bocs a fórum felesleges szaporításáért!
Azonban kérdezném: mit is javított ez a fw?
Én nem vettem észre semmiféle anomáliát a jukebox-al kapcsolatban. Mit kellene néznem, mit kellene észre vennem, mit kellene újra kerestetnem?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
_kovi_
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy minden egyes synology-ra letöltött filmnél végig kell játszani a yadisos és a másik programos tortúrát a jukebox-hoz, hogy lássa az uj filmeket?
Ráadásul ezt ugye pc-ről. -
_kovi_
aktív tag
válasz TazLeacher #9075 üzenetére
Nem talál filminfót.
-
kope0808
csendes tag
Hali,
Találkoztatok már olyannal hogy a medre másolt filmnél csak a hangot játsza le? Már több kint 3 éve használom de ilyet még nem tapasztaltam. -
VGYke
addikt
válasz sony309 #9065 üzenetére
Persze olvastam, meg a visszamenőleges hozzászólásokat is, csakhogy én semmi ilyesmit nem tapasztalatam, pedig 2TB HDD szinte tele van (na jó, többségében ~20GB 3D-vel).
Ha segítene valaki konkrétan mit nézzek: mi a rossz és mi a jó....kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
sony309
őstag
Ha nem a Med-del szkennelteted a film könyvtáradat, akkor semmit nem fogsz észrevenni
Ha a Med-del szkennelteted, akkor a letöltött borítóképpel volt valami baj! Talán zöldes árnyalatú volt a kép?
De kijött egy patch, linkelték itt korábban és azzal már semmi ilyen gond nincs, ahogy írták a Med fórumon._kovi_:
Én soha nem tettem (régebben sem) évszámot a filmcímbe, csak a film címét magyarul.
A legújabb fw. van fent?
Net van a Med-en?[ Szerkesztve ]
S3x, hifi & rock and roll
-
VGYke
addikt
válasz sony309 #9087 üzenetére
Ok! akkor nem aggódom. Csak a Med-el szkenneltem eddig, de nem vettem észre a képekben anomáliát, bár lehet hogy nem figyeltem rá.
Ha valamit látok, akkor újra kell kerestetni és rendbejön?
Eddig csak azt vettem észre, hogy a Vienna Philharmonic..adatait nem találja a MED..
Miért?
(Mozgóképpel, 5.1-ben qrva jó)[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
galaxys80
veterán
Windowsról Mac-re váltottam és valahogy nem tudom összehozni az SMB megosztást. Látja a meder, de az istenért nem enged be semmilyen felhasználónévvel és jelszóval. Win esetén fogtam és kikapcsoltam a jelszókérést, de itt nem tudom.
Van valakinek ötlete, hogy mi a megoldás. -
lionshamlet
senior tag
Újabb firmware-patch jelent meg, két módosítással. Részletek a fórumban:
-
sony309
őstag
-
Fifi
őstag
válasz lionshamlet #9095 üzenetére
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Nyitó összefoglalóból:
Végezetül menjünk rá a Mede8erize gombra, ekkor a program elkészíti minden mappában lévő filmhez az xml filet. Láthatjuk ahogy a program végig fut a filmeinken, majd kiírja, hogy Done! Zárjauk be a programot távolítsuk el a merevlemezt (már ha erre raktuk filmeinket), majd dugjuk be Mede8er lejátszónkba.Egy kérdés:
Nekem most ezt a c-n levő yadis könyvtárban csinálta meg a yaDIS2Mede8er.
Ha nekem hálózati mappában van a filmek mappa akkor azt a könyvtárat kell ezzel a programmal szkenneltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest