Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz spiky03 #8752 üzenetére

    Én is csak lejátsszásra használom a med-et, a többit a nas intézi. Ami igazából zavar, hogy nem találtam olyan alkalmazást, ami a letorrentezett sorozat epizódot (nem filmet) és hozzá a feladatot átnevezi, letölti a metaadatokat és a képeket hozzá.
    Eddig az átnevezést a nas-on futó filebottal csináltam, a feliratot én is manual töltöttem le, a metaadatokat és a képeket pedig a med elintézte.

    A fícsör vitához:

    Ha veszek egy adott eszközt adott tudással, akkor igenis elvárom, hogy legalább a garanciaidő alatt legyen hozzá megfelelő terméktámogatás is és ne fogyjanak ki alóla a fícsörök. A gyártó vegye a fáradtságot és ha mondjuk a thetvdb.org http-ről https-re vált, akkot bezony adjanak ki firmware frissítést, ha pedig a google több pénzt kér a youtube-ért, akkor nyilván rossz szerződést kötöttek az elején és nem biztosították a licencet a terméktámogatás teljes élettartamára, hát akkor viseljék a rossz üzletkötés következményeit és nyeljék be az extra költséget.

    Abban egyetértek, hogy a hardvernek vannak fizikai korlátai és van egy pont, aminél az online tartalmak elérhetetlenné válnak, de mondjuk egy 30kb-os jpg letöltése nem ez a kategória.
    Itt egyszerűen arról van szó, hogy minden marketing bullshit ellenére a mede8er terméktámogatása az aliexpress-es kínai szutykokéval van egy kategóriában. Eddig vígan ajánlottam a márkát mindenkinek és érveltem amellett, hogy a brand megéri az extra árat a noname cuccokhoz képest, mostantól senkinek sem fogom javasolni, hogy med-et vegyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák