Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    Sziasztok Olyan kérdéseim lennének a 600-as típussal kapcsolatban, hogy:

    zene: Miért van az, hogy a "vegyesfelvágott" mappámban (mp3, flac, ape), amikor lejátszóm, csak az mp3-ra adja ki az id3 infót. Itt a saját magam által generált képre, évszámra, z. stílusra utalnék. A losslesseknél is bead valamit, de csak a mappába bedobott képeket, meg talán a szám címét. Minden szám TagScannerrel van darabonként átszerkesztve.
    Van-e olyan gomb/lehetőség, amivel a legtöbb infót kaphatok a futó számról (gondolom ehhez valami zenei jukboxot kéne letöltenem, ha jól gondolom)?

    Filmek/zenei koncertek: Minden egyes koncertfilmemet anno Az mkvmerge proggal chaptereztem és track névvel is elláttam. Ez gyönyörűen működött is a régebbi Dune lejátszómnál (adott gomb megnyomva, kiírta időre az adott chapter címét, ha rámentem, azt adta be) Itt nem találok ilyen lehetőséget, már végig nyomkodtam az összes gombot, de semmi. Annyit találtam, hogy (azt hiszem) az "I" megnyomására, felül kijött a film infó és valahol, a jobb alsó résznél megemlítette, hogy a film pld. 1/20 chapter-ből áll.

    Kösz a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák