Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuzzlee803

    aktív tag

    válasz Dobi 562 #3915 üzenetére

    Itt egyébként szvsz a Sentry change inkább buff, visszateszik Shang range alá. Nyilván nem ezen múlik az archetype életképessége, de szerintem enélkül is jó volt a junk, nem szeretnék többet látni belőle ladderen.

    Leech-csel amúgy lassan körbeérünk ezekkel a mindenféle variációkkal, kövi patch: 5/3 és minden abilityt levesz majd megint. :DDD

    Leader, Spectrum meh.

    GM talán így befér egy C2-be, megismétel egy Brood vagy egy Storm on revealt, van potenciál a piszkosságra. Meg hát a bounce is szereti.
    Mordo érdekes, akkor nem húz mostantól? Tehát a legrosszabb esetet, miszerint ingyen húzatsz egy 6 costot az ellenféllel, lecserélik arra, hogy ha 6 cost volt a felső lap, és csak egy sima 2/3-at kiraktál? Egyébként meg egy máshogyan aljas Iceman.

    WWBN nagyon pozitív, az obliterálása előtt röviddel szereztem meg, lemaradtam az eredeti állapotáról, de most mindenképp kipróbálom valami bounce féleségben. :)

    Luke-nak nagyon örülök, visszakapja a C3 megint, hiányzott már.

    Captainről pont valamelyik nap olvastam egy diskurzust redditen, hogy ha Wolverine és Spiderman is kaphatott buffot/rework-öt népszerűségi/flavor alapon, akkor miért ne kaphatna ő is. Nem feltétlen értem, hogy miért csak az Ongoingokat szereti, de TLT vagy ez a mostani Spectrumos agymenés imádni fogja.

    Bocsi, igyekszem magam visszafogni a jövőben ezekkel az OTA/patch blogokkal. :B

Új hozzászólás Aktív témák