Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuzzlee803
aktív tag
Bocsi a dupláért, lehet a tokenek még hamarabb jönnek, mint a mikulás:
-
alite
senior tag
válasz Chuzzlee803 #154 üzenetére
Igen, közben kiderült, hogy vlszeg már jövő héten jön a patch, azzal együtt meg a tokenek. Mostani szezonnál is, szezon kezdete előtt napokkal jött a patch.
-
addikt
válasz Chuzzlee803 #154 üzenetére
Ehh, ilyenkor nem örülök, hogy késve kezdtem, 619 vagyok, ilyen gyorsan esélytelen elérni az 1k-t
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Elmúlt napokban felmentem 700 clvl fölé, de valami hihetetlenül peches vagyok. Chestek nyitásánál vagy low tier kártyát nyitok, vagy csak erőforrásokat /credit,gold,booster/. Fiam 30-40 clvl-el el van maradva és már több kártyát nyitott jobb tierekből. Remélem hamarosan jön a bármilyen kártyát legyártok patch, mert szignifikáns a különbség az alsó tier kártyák meg mondjuk a top10 között..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pachito
őstag
válasz Tyler Durden #159 üzenetére
Átérzem a fájdalmad, én Magik-en (akkor még nem volt nerfelve) meg mondjuk Leader-en kívül semmilyen top lapot nem nyitottam az elején.
Sera, Hela, Death, Mystique, Magneto, Psylocke, Zola, Aero mind az utolsó 5-1000 clvl-el lett nyitva illetve Wong is annyira későn jött hogy konkrétan az utolsó lap volt, amit nyitottam.
-
addikt
Nem verne a víz, ha nem lenne ekkora difi a kártyák között. De most pl Wong akit mondasz, kb dekkek felében benne van, akik jönnek szembe. Ráadásul a lap mechanikájából adódóan nem kell hozzá agysebésznek lenni, hogy nyerj vele..
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tyler Durden #161 üzenetére
Akkor techelj Cosmot
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Tyler Durden #159 üzenetére
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, 714-en járok, utolsó 5 láda:
Aero, Juggernaut, Leader, Magneto, Spider-ManLoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
pachito
őstag
Igen én meg sokan mások is jeleztük a devek felé még a beta legelején hogy ez nem lesz így jó hogy van aki Rock Slide-ot nyit clvl 700-on (én), meg van aki Hela-t. Aranyos az elgondolás hogy mindenki unique deck-kel rendelkezzen de ezt nem tudom hogy gondolták hogy müködni fog hosszútávon.
-
addikt
Illetve ami szintén vicc, fiam utolsó 5 ládája mind kártya, mögöttem van cirka 40lvl-l és 4 kártyával többet nyitott már most. Ha 50 szint alatt ekkora difi van az gáz, akkor fixen legyen x ládánként kártya, de random a lap és még az is, hogy kapsz e, nonszensz..
fogtunder: techeltem én már mindent, dekkeket is variálom, de 70-ről sikerült lejönnöm 55-re
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
Kb. 1000 CL level-ig a Pool 2-es Dino, Brute Force, stb. alap deck-ekkel mentem, a végére már nagyon untam, de csak a bottom tier pool 3-as lapokat nyitottam sorban. 1300 körül kijön már pár komolyabb deck is szerencsére, egy Wong+Panther+Arnim Zola után nem mennék vissza Dino-ra.
A drop rate 1000-től szívás, Collector's Reserve-nél 25% esély van már csak új kártyára és a pity timer is csak 9 ládánként ad biztosat, most már egy ideje avatarokat nyitok..
-
addikt
1000-ig a gyenge lapok jönnek akkor kvázi szívtál? Én nem vágyom semmi extrára, de pl ma is nyitottam egy 150 creditet egy boostereset meg egy Yellow Jacket-t..
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #167 üzenetére
Most kezdtem el mászni utolsó 1,5 hétben, hogy váltottam komolyabb deck-ekre, szerintem addig kb. 50% körüli win rate-em volt, picit el is engedtem és csak a quest-ek kimaxolására mentem rá.
-
pachito
őstag
Beta-ban az utolsó kb. 30 pool 3-as lapot fix 96 (!) szintenként kaptad, 2 lap között a ládákban pedig csak credit, gold, variant vagy booster volt, utóbbi jóval nagyobb eséllyel. Ha nem volt épp quested semmi értelme nem volt logolni mert tudtad hogy napokig biztosan nem fogsz új lapot nyitni.
-
fogtunder
nagyúr
Most nekem is nagyon belassultak a dolgok, még 24 lap van hátra, két hete még átlag másfél naponta esett egy kártya, ezen a héten csak egy Green Goblint nyitottam még. De jött 2 avatar, 2 title, némi credit meg egy csomó booster, ami amúgy is hegyekben áll.
-
alite
senior tag
Tokenek kapcsán azokhoz lenne kérdésem, akik még Pool 3-ban vannak és core lapjaik hiányoznak (Wong, Wave, stb.). Az új Pool 4 és 5 lapokat bitang nehéz lesz nyitni rarity miatt, így mindenki azt tanácsolja, hogy érdemes megtartani a tokeneket ezekre a Pool 4-5 lapokra és nem ellőni a Pool 3-ra, így előbb lesz teljes a gyűjtemény.
Hogy álltok hozzá? Lecraftoljátok a core lapokat vagy megtartjátok a tokeneket Pool 4-5-re?
-
fogtunder
nagyúr
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Tyler Durden #167 üzenetére
1400 valamennyin vagyok most, a Belező Csabi discordján beszélgettem az arcokkal a Snapes channelben, nekem 37 kártyát sikerült eddig behúzni, ők átlagban 800-1000 körül vannak, 30-35 lappal.
Valószínűleg inkább Pool 3-ból fogok feltankolni, a Pool4-5 kártyák inkább a meme kategóriába esnek nekem, illetve az említett Pool 3 nagykutyákból is erősen foghíjas vagyok (Wong, Sera, Wave, Death, és még elég sokan).
De legalább van egy Chibi Elektro variantom.
Egyéb, kicsit random közérdekű közlemény: Mysterio variantok vásárlásával okosan, nem mindegyik fog megjelenni a játékban. A kezedben mutatja a skint, de amikor kirakod, az alap skin lesz neked is, és az ellenfélnek is.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chuzzlee803 #175 üzenetére
Mondjuk She-Hulk szerintem nagyon jó lesz, de elég sok lap szituációs.
És igen, az összes lap, ami tokent gyárt, az alap tokent használja, ezt nem is értem, hogy gondolták, illett volna külön azokból is variánsokat csinálni.
-
alite
senior tag
válasz fogtunder #174 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, sőt tovább megyek 6 db Pool 3-at tervezek craftolni, mindegyik új paklikra adna lehetőséget. Arról nem is beszélve, hogy pár Pool 5 lap le fog jönni Pool 3-ba idővel (Panther, Silver Surfer, ..), azokra sajnálnám a tokent most.
Egyre több helyen olvasom, hogy a jövőbeli terveik közt szerepel, hogy hetente hoznak majd ki új lapot..
-
addikt
Nekem is kb ez lesz, pool3-as craftok pont amiatt, hogy új deckeket tudjak összerakni. Meglátjuk addig mit húz be az ember, illetve nemtudom mikor jön be ez az update, addig jó lenne 1000clvl elérni a tokenek miatt.
-
itldj
aktív tag
Mostanában nem nagyon volt időm, előfordult hogy a heti / napi q-ra se. Most újra nekifutnék, de a pool 3 nálam se nagyon adja. 726 clvl-ig olyan közepes, mindenből hiányzik 1-2-3 lényeges lap.
Amit eddig bontottam:
Hood (elsőre ), Quinjet, Lockjaw, Rockslide, Juggernaut, Venom, Dagger, Omega Red, Goose, Mystic, Agatha Harkness, Colleen Wing, Mojo, dr Doom, Giganto, Black Widow.
Nem tudom mikor várható a patch, de az 1000+ esélytelennek tűnik. Nagyobb bajom, hogy nem tudom mivel kéne próbálkozni mászni. -
Chuzzlee803
aktív tag
Quinjet és Mystique fel tud dobni egy dínó paklit (én most ezzel nyomatom, bár van benne egy Taskmaster is, de pl. Quinjetem nincs).
Mojo és Mystique Spectrumos Warpathos ongoing paklikba jól beleillik, nem linkelek most, mert egy millió változata van.
Ebből a videóból még tudsz mazsolázgatni a többi lapodhoz. -
alite
senior tag
80-hoz elérve rendesen counter-elnek, mondjuk amilyen deck-et futtatok nem nehéz olvasni a játékom, de eddig éreztem egy skill gap-et, ami mostanra teljesen eltűnt.
-
addikt
Nekem szétesett a játékom. Nem találom igazán mivel menjek, váltogatom a dekkeket, de zuhanóban vagyok. 1 hét alatt 66-ról leestem 47-re..
-
alite
senior tag
Holnap jön a patch, hivatalos discord-on elszólta magát az egyik dev.
-
alite
senior tag
válasz ClydeBeka2 #188 üzenetére
BB azt írta twitter-en, hogy ne töltsd le a patchet addig. Nem tudom működhet-e, lehet forceolja a játék egy idő után majd a patchet.
-
lm83
őstag
Most akkor el kellene nyitni a Collector's Reseve ládáimat vagy sem?
Marhára nem olvastam utána -
addikt
-
pachito
őstag
válasz Tyler Durden #196 üzenetére
Hát itt érdemes lehet matekolni, elég sok tényezős. Ugye nem tudjuk hogy a lentebb említett 2-7 nap mekkora időtartam pontosan, fejből nem tudom hogy a season rewardokból mennyi gold meg credit jön össze, meg hogy naponta hány plusz questet jelent amit rollosz vagy credit amit veszel shopban.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Még van 4 órám merengeni, egy Captain Marvel vigyorog a shopban, van 6200 tokenem.
Egyfelől nincs rá őrült szükségem, mert nem build-around lap, másfelől ahogy látom, ezekben a Storm control/Lockjaw/Jubilee deckekben kap helyet, amiket viszont pont szeretek játszani. Nehéz döntés, bármi tipp? Pool 4-5 egyelőre nem fogott meg semmivel, talán She-Hulkot leszámítva mindegyik gimmicknek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest