Új hozzászólás Aktív témák

  • user26

    senior tag

    válasz Trailblazer #2263 üzenetére

    Szia!
    Magisk app -t rejtettem.

    @crok
    Telekom appal még mit kell csinálni ? Kérdésemre kaptam választ tőled, köszönöm, de én továbbra se értem, hogy mit kell vele még csinálni. Nálam elindul, telefon számmal belépek, írja az adataim. Semmit nem piszkálok, piszkáltam benne.

    Netflix: Másik topikban írtad, hogy azért nem megy (én értelmezésem szerint,) mert root-oltam közbe a telefont. Írtál megoldási javaslatot is, amit elsőre nem értettem meg, másodszora pedig azt sikerül ki értelmezni belőle, hogy:
    - "Google Play Store-ban a Play Protect kikapcsolása" Megcsináltam.
    - "Hide Magisk app" Megcsináltam, "Proba1" nevet adtam neki, és ki tette az asztalra.
    - "- törölni kell a Google Play Szolgáltatások / Google Szolgáltatások keretrendszer valamint a Google Play Áruház adatait teljesen majd restart " Megcsináltam. (Én így értelmeztem: Alkalmazások/kikeres előbbi dolgokat/Adattörlés/Összes adat törlése)

    SafetyNet "Passesd" ír, majd tovább menve "Google Play Store a beállításaiban a Névjegyben már azt fogja írni hogy a készülék tanusítványa rendben van" Ezt nem találtam meg!
    Ezek után rá próbáltam a Netflix-re és ugyan úgy nem jó, ahogy jeleztem. ("Ez az alkalmazás már nem kombatibilis...) Illetve a Magisk -be a DenyList -nél be pipáltam a Netflixet.

    Bocsi, hogy félre, vagy nem értek még valami a témában, hogy a Netflix újra jó legyen.
    Szeretnék további segítséget kérni tőled. Az üzenetem előbbi részét az összefoglalóból néztem ki, senkit nem akarok megtéveszteni az én rosszul értelmezésemmel!
    Köszi.

    Aktuálos modell a témában: Mi 10T Pro, MIUI 13 EEA, A12.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12

Új hozzászólás Aktív témák