Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
Egyébként ha a szakmai színvonalat említed, amilyen kamu hozzértés ma egy banki, vagy magánnyugdíjpénztári ügyfélszolgálaton van, annál az ecpeckimehecc is sokkal szakmaibb döntés lesz.
-
Flashcash
Közösségépítő
Szerintem jelenleg a magyar állampapír a legjobb befektetés fiataloknak is mnyp szinten. Az mnyp rendszer döntéshozói óriási hibát követtek el amikor a 40%-os növekedési portfoliót kitalálták pont a legnagyobb részvénypiaci lufi kellős közepén. Meg is lett az eredménye, lásd az előző hsz-eket.
Miközben a magyar állam 10-11%? biztos kamatra egyszerűen nem talál befektetőket az állampapírpiacon, aközben a magyar adófizetők pénzének egy részét kivitték a részvénypiacokra a lufi kellős közepén.
Shanghai composite: [link]
Nikkei: [link]Nem mondanám nagy eredménynek a magyar pénztárak eddigi teljesítményét, bármely magyar nyugdíjpénztár teljesítményét lenyomná mondjuk Pistabá, aki 6-12 hónapos kincstárjegybe fektette volna a pénzét a futamidő alatt 0% kockázattal, 0 tudással.
[ Szerkesztve ]
-
lajafix
addikt
-
-
Integra
titán
marha egyszerű a történet.
nem akarták a hiánycélt tartani, és már eleve meg akarták szerezni a könyvelési kozmetikázáshoz a mnyp-t. az eu nem engedte, illetve rájuk szólt hogy ne merjék, továbbá a hiánycélt is tartani kellett. ugye mindenki emlékszik hogy döntötték be majdnem a ft-ot és hogy a devizásokat hogy megszopatták ezzel a viselkedéssel. aztán kénytelen kellettlen beletörődtek a hiánycél tartásába. lám stabilizálódott a piac és a ft is, szépen lassan.
ezt a húzást egyetlen devizás sem felejti nekik.
mivel imf-fel nem állnak szóba és köti őket a választási ígéret, ezért így csinálták meg. a jegybankelnök ellehetetlenítése is folyamatban, mivel kirúgni nem tudják, ezért a fizetését akarják elvenni, hogy így bírják távozásra, mert a jegybank ellentart, nem engedi elszállni a helyzetet. persze így nincsen pénzük játszani.
hát most másképp, de megoldják. természetesen az államhoz még mindig nem nyúltak, a vízfejhez gyávák hozzá nyúlni, megint a tisztes adófizetőkön verik le az egészet.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tkazmer
addikt
és én ezt hol vitattam? a hsz-em, amire válaszolták, a szövegkörnyezetből kiragadva valóban furcsa lehet, de nézd meg, mire válaszoltam, szerintem úgy érthető
(#770) A Tejesember
az állampapírok jelentős részét mnyp-k vették meg, eléggé feltűnő lett volna, ha hirtelen nem teszik. a tőzsdén is ők generálták a közepes részvények forgalmát jelentős részben (pl. pannergy, rfv). aminek Mo-n nincs konkrét lenyomata, az a befizetések mintegy 30%a, azt külföldön kezelték, de azért nem úgy működik ez a rendszer, hogy csakúgy eltűnjenek ezek a pénzek, épp ez a lényege az mnypnek a költségvetéssel szemben[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest