Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Makrókat tudom menteni?
Pl felhőbe, ahonnan egyszerűen vissza lehet állítani?#?*@&!
-
-
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Még új nekem az MD, de már csináltam két Task-ot is, viszont a harmadikkal bajban vagyok. Van egy okosórám (Amazfit GTS), és azt szeretném elérni, hogy amíg kapcsolatban van a telefonnal, addig a telefonon a rezgést kapcsolja ki, de amint elkerülök a hatótávból(lecsatlakozik az óra), utána kapcsolja be a rezgést. Ehhez valaki tudna adni a guideot, kérem?
Üdvözlettel, Múmika -
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg vki tudna nekem segíteni, hogy Bixby routines-ban használok 4 routine-t.
Privátban át küldeném és tudna segíteni össze állítani - ha nem pofátlan a kérés túlságosan? Szeretném mellőzni a bixby-t.
Kicsit a lustaság is beszél belőlem, de igazából inkább az idő hiány (csak én vagyok talpon ebben a qva covidban, mindenki ki van körülöttem...) -
Topikgazda
válasz kaisers #1814 üzenetére
A hálózati mód váltáshoz a Toogle Network Type 5.0 alkalmazás kell, ami Tasker plugin is egyben, de root nélkül nem megy. A kékfényszűrő kapcsolgatását a Rendszerbeállítások - System menü alatt találod, de a működése nem garantált.
Pm-t nem olvasol egyébként?Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
Sziasztok!
Felkerült az összefoglalóba egy rövid leírás az ADB-n keresztül történő engedélyek megadásához és természetsen a hozzá tartozó parancsok.Üdv: Mcrazy
-
-
-
pavika
tag
Sziasztok!
Az összefoglaló alapján megcsináltam a Samsung S9+ telefonomra az adb hack-et. Nagyon jól működik. Szeretném megoldani, hogy automatikusan ki - be kapcsoljon a mobilnet. Vagyis már megoldottam és működik egy makróban. Arra volnék kiváncsi, hogy [ebbe] a jól működő makróba ( amit mégegyszer köszönök Mcrazy-nek ) bele lehetne tenni?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Bele lehet tenni, de nem biztos, hogy van értelme, mert csatlakoztatott wifi esetén nincs használatban a mobilnet. (kivéve, ha ez a beállításokban a gyorsabb letöltéshez engedélyezve lett), de ha még is szeretnéd, akkor a következőképp kell módosítani a makrót:
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
-
Itt felmerült egy Tasker rutin, ami a csatlakoztatott BT eszközök akkuállapota alapján működik...
Van itt szó egy "belső" változóról
%android_bluetooth_device_extra_battery_level néven.Ez hogyan érhető el, vagy ez csak Tasker alatt megy?
[ Szerkesztve ]
-
Lehet hogy hülye kérdés (pláne tőlem), de lehet-e azt figyelni, hogy egy adott SSID elérhető közelségben van-e? Nem akarok rá kapcsolódni (gyorsabb a mobilnet), de ezzel pl. az Otthon levést szeretném detektálni.
-
huliganboy
addikt
-
Topikgazda
válasz huliganboy #1829 üzenetére
Szia!
Az XDA-s Toogle Network Type 5.0-el valszeg megoldható, de Root-ra van szükségÜdv: Mcrazy
-
Topikgazda
válasz huliganboy #1831 üzenetére
Sajnos én sem találtam frissebbet 1.2.4.1-nél.
Próbálni nem tudom, mert nincs root.Üdv: Mcrazy
-
PistiSan
addikt
Új telefonvásárlás esetén, van olyan márka amit érdemes kerülni ha macrodroidot szeretnék használni?
Vannak olyan oprendszerek, amik kilövik az appokat, macrodroidot jellemzően?
Ami furcsasággal találkoztam a multkor, ismerős samsungján a macrodroiddal lehet a repülőgépüzemmódot ki/be kapcsolni root nélkül, huawei telefonon az egész repülőmód menüpont hiányzott a macrodroidból. -
-
Topikgazda
Nem is vettem magamra. Azt próbáltam megerősíteni, hogy a fejlesztő nem igazán aktív, ha valami kérés van. Én amiben tudok, segítek. Sajnos a fejlesztő azt építi be az app-ba, ami neki szimpi, vagy éppen eszébe jut. Ez az amivel nem tudunk mit kezdeni. Jó néhány verzió jött ki "nem túl hasznos" újításokkal.
-
Topikgazda
Egy elemlámpa ki/be kapcsoló makrót hoztam nektek.
Lezárt kijelzőnél működik a hangerőgomb 1x-i hosszú lenyomásával. Első lenyomásra bekapcsol, másodikra kikapcsol. Amennyiben a lámpa be van kapcsolva és bekapcsolásra kerül a kijelző, a lámpa kikapcsol. Előfordulhat, hogy valamilyen plussz engedély kell neki.
Töltse le, akinek kell.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
" Váltottam volna Taskerre, de az nekem kínai."
Nem csak neked, de többek között még nekem is komoly fejtörést okoz néhány makró. Egyszer próbáltam néhányat átültetni, de hamar feladtam. Nem az én világom. Nyílván az egy más elven működik, azt mésképp kell megszokni. Az főleg hátrány, hogy nem magyar, de igazából nem is lehet magyarosítani, mert olyan sok rövidített, angol nyelvű paraméterezhető funkció van benne, hogy azt képtelenség értelmesen lefordítani. Innentől kezdve emberek százainak válik "elérhetetlenné". Még a Macrodroid is bonyolult egyeseknek, hát mit kezdjenek a Tasker-rel.[ Szerkesztve ]
-
-
PistiSan
addikt
Ismerősöm Samsung Galaxy S10 telefonján feldobja ezt az optiót, ki próbáltuk és működött is, full gyári rendszere van, semmi root vagy adb hack. Másik ismerősöm huawei smart telefonján a repülőgép üzemmód meg sem jelenik a macrodroidban mint lehetőség. Estére nekem repülő módban van a telóm, rootolt készülékem van, 4 éves Oneplus3 LineageOs-el, következő telefonom a fentiek miatt lehet samsung lesz. Nem tudom, hogy a bixby vagy mi miatt lehet neki ott ez a lehetőség.
-
Topikgazda
válasz PistiSan #1846 üzenetére
Nekem még 8-as droid van a telefonomon. Nálam is működik, minden extra nélkül.
#1847gyuri81: Hangerő lefelé, kicsit hosszan nyomva. Ez kimaradt a leírásból. Ha nem megy, sajnos nincs 5letem, illetve annyi, hogy a root ellenére is lefutathatod az ADB engedélyt, hátha.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest