Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok!
Sziasztok pár hónapja jártam itt, sajnos azóta még nem jött össze a "Hackli"-ra. De akkor megbeszéltük hogy video vágáshoz a grafkártya fontos. Ebben az évben már komolyan tervezem egy "CustoMAC Pro" összerakását. Nézegetem a tonymacx86-ot és meglepődve tapasztalom, hogy amióta utoljára jártam ott az ajánlott grafkártyák listája nem változott.... csak épp a világ ment annyit előre, hogy ezek a kártyák már kvázi nincsenek.
Szóval a kérdés:
- mi a helyzet más kártyákkal? (és ezek közül mi fut a legprobléma mentesebben?)
- vagy ne variáljak és vegyem meg a még megmaradt GTX970-est?
konrétan egy ilyet( link) -ez benne van a listában.esetleg innen(link) valamelyikek közül van valakinek tapasztalata?
Vagy mi ilyenkor a teendő? Tényleg igyekszem a TMx86 alapján összeállítani a gépet. Mivel sosem csináltam még ilyet, szeretném minél simábbra és egyszerűbbre venni a figurát, nem sz**ni akarok a géppel, hanem használni
Várom tanácsaitokat.
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs