Új hozzászólás Aktív témák

  • Nyugdíjas

    nagyúr

    válasz _Gomba_ #1777 üzenetére

    Valószinüleg nem ez a release amit neked, vagy a te gépedre találtak ki.

    Igazából nem is tudom, hogy mit irjak erre most neked,mert ez annyira idegen az én természetemtől... Ha tudnád én miket szivok vele, mire megcsinálom egy-egy konfigra, hogy szépen működjön... De megcsinálom, ha belepusztulok, akkor is. Ha egy hétig kell próbálkozni, akkor is. Nekem ez nem gond. Dehát nem vagyunk egyformák. Engem erre tanítottak, én ilyen vagyok.

    Ha nem megy, próbálni kell másik release-t, másik kernelt, másik bármit.
    Ha kell én lecserélem a hardvereimet, hogy menjen,mert nekem nincsen anyagi lehetőségem egy MacPro-ra, annál gyengébb hardver meg a munkámhoz kevés.

    "Az OSX-et hardverhez írják ráadásul nem sok hardverhez. Azért atomstabil azon."

    Ez igy van, ez a lényeg:K Ezért mondom, hogy ha "real mac"-et akarsz venni, vegyed, nem fogsz benne csalódni az biztos:K

    A gondolatjeles felsorolt problémáidra lásd hsz.-em elejét :)

    "Ez olyan kicsi, csúnya, de a miénk kategória."

    Igen. Mi buherátorok vagyunk. Sokan (pl. én is) azt élvezzük, hogy megcsinálunk valamit ami nehéz, vagy akár elviekben még lehetetlen is. Én szeretem az ilyesmit. Másrészről, ez valóban nem az igazi,de a miénk, és egy "cseppet" olcsóbb, hiszen sokan nem csak azért csinlják,mert ehhez van kedvük, vagy mert ragaszkodnak a "kvázi PC"-s hardvereikhez, hanem mert nem engedhetnek meg maguknak egy Mac-et.

    A hozzászólásod végét nem feltétlen érzem igaznak,de ne follyunk ebbe bele :)

    Összességében azt kell, hogy mondjam nekem a szigorúan vett magnvleményem még mindig az, hogy egy kicsit az az érzésem, hogy könnyen, és hamar feladtad, és most ezen keseregsz, ahelyett, hogy megoldást keresnél, akár abban a formában is, hogy hagyod ezt, és konstatálod, hogy nem megy.
    Igen, nekem ez rosszul esik,mert szivemhez közel ll ez az OSx86 dolog,hiszen sok munkám van a saját gépeimben. Ezzel nem tudok mit tenni :D

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Új hozzászólás Aktív témák