Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz máyköl #96229 üzenetére
Most zsinórban 3x béreltem a Goldcar-nal (goldcar.es); heti 50-60 € egy kisautó*. A bérbeadó által ajánlott full biztosítás további 140-150 €/ hét -> nem éri meg.
Köss külön biztosítást független helyen, úgy kb. 20 €/hét, pl. //www.worldwideinsure.comHitelkártya kell.
* kb. 2 hónappal előre szoktam bérelni, így ennyi. Ha prompt akarod, úgy drágább lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Mi tavaly pont Malagaban béreltünk a reptéren 10 napra kocsit, és Fiat500at kaptunk (elég volt, bár Granada fele a régi utat nem javaslom mert nagy küzdelem volt vele az emelkedők miatt..). Hertznel béreltem , asszem 450eur körül volt full biztosítással ( ami alap, anélkül sehová nem megyek egy métert se). Nagyon sok piszkos trükk van, évente kb 20-25 céges utam van + a nyaralás, mindenhol szinte kivétel nélkül autót bérlek szóval tudnék mesélni. A pontos összeg miatt meg kell néznem a tavalyi mailjeimet de a 600 soknak tűnik. Spanyolországban még a spanyol kollégám szerint is ragaszkodni kell a nagy cégekhez, mint Hertz/Europcar/Sixt/Avis. Amúgy vmikor ősszel kaptam egy emailt hogy pont ezen a nyaraláson megmértek (tényleg sok helyen mernék főleg a tengerparti úton Marbella és Nerja között - érdemes figyelni). 40 eurót vont le a Hertz és emailben megkaptam a rendőrségi papírt amin sem én nem látszom, sem a kocsi, csak a rendszám, és az időpont. Tény,hogy akkor nálam volt a kocsi szóval tuti én voltam de azt sem tudtam meg mennyivel léptem át és milyen határt
Másik dolog amit javaslok: nagyon nézd meg hova parkolsz mert felkopott jelölések (kék, sárga) nagyon kellemetlen meglepetéseket rejthetnek, egyből elvontatják a kocsit.Avanti Roma
-
pit stop
addikt
Hitelkártyával egyszerűbb.
Tavaly nyáron Barcelona környékén egy hétre 54 eft. volt egy 230 kilométert futott Corsa - Interrent-től mindenre kiterjedő biztosítással és korlátlan kilométerrel. Europcar fapados cége, de nagyon korrektek voltak.
Hónapokkal előtte lefoglaltuk, ha nem tökölünk annyit, akkor még olcsóbb lett volna.[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest